Ny Corona regel – krav om mundbind i Golfcafeen

Med omgående virkning er der fra myndighederne kommet krav om at alle, der ikke sidder ned i Golfcafeen, skal bære mundbind eller visir. Se tydeligt opslag ved indgang til Cafeen. Fremover er Cafeen når man kommer ind ad hoveddøren til venstre og klubhuset med kontor, Pro-shop, omklædningsrum og toiletter til højre. Bemærk at her er der ikke krav om mundbind.

Vi har hidtil i vores klub været rigtig gode til at passe på hinanden med at holde afstand og spritte hænder af. Lad os fortsætte med det og selv om det er træls at skulle bruge mundbind i Cafeen, må vi konsekvent gøre det, så vi fortsat kan holde Corunaen langt væk fra Lemvig Golfklub.

Når du sidder ned, skal du ikke have mundbindet henover næse og mund. Hvad gør man så ved det?