Afslutningsturnering

Nogen gange kan man takke vejrguderne mere end andre gange. Afslutningsturneringen i Lemvig Golfklub blev afholdt søndag, den 4. oktober, og DMI havde været så ”venlige” at melde 15-16 mm regn. De fortrød og fik regnen ned inden kl. 08. Det betød det smukkeste efterårsvejr med stort set ingen vind og sol, der tittede frem af og til.

Turneringen var en holdturnering, hvor vi havde blandet deltagerne godt og grundigt sammen på holdene. Stort set ingen spillede med dem, de plejede at spille med. Alligevel var det flotte resultater og hertil spændende præmier fra Royal Unibrew:

88 point – Anne Lykke, Bent Bilger Larsen og Jakob Andersen
81 point – Jens Kr. Kaanbjerg, Jørgen Holk, Eva Rohde Pedersen
81 point – Jimmi Hernandez, Jørgen Kirk, Anne Birgitte Schlie
80 point – Kenneth Smed, Tommy Sig Weibel, Karen Øland
76 point – Lars Jakobsgaard, Oluf Snejbjerg, Jørgen Schlie

 

 

Udgivet i Bestyrelsen.