Turnering for sponsorer og frivillige

Fredag, den 9. oktober afholdt vi en 14-hullers greensome/stableford turnering for sponsorer og frivillige i klubben. Måske DMI havde en finger med i spillet? DMI havde lovet regnvejr hele ugen, men da vi slog ud kl. 15 kom opklaringen og kun en enkelt byge generede os.
Tusind tak til alle de frivillige i Lemvig Golfklub og tusind tak til sponsorerne. I er alle med til at skabe en ualmindelig god klub.

Der blev uddelt 54 greenfee billetter til deltagerne. Nr. 1 måtte vælge først osv osv. Der var greenfee billetter til alle deltagerne.

33 point   Mogens Broe & Peter Ekmann
30 point   Hanne Sig Weibel & Thorkild Nielsen
29 point   Torben Rokkjær & Jens Chr. Grønkjær
28 point   Thomas B. Jensen & Harry Lund Hansen