Ny Klubsekretær

Det blev et kendt ansigt i klubben der fik jobbet som ny Klubsekretær til afløsning af Bente Knudsen, som jo pr. 30.11.2020 har valgt at gå på efterløn. Vi har nemlig ansat Anne Grethe Sand Stauning pr. 15.11.2020. Der bliver således en mindre overlapningsperiode, hvor Anne Grethe kan blive sat ind i jobbet. I øvrigt kommer Anne Grethe fra et job som koordinator hos DGI Vestjylland, og havde før dette en lang ansættelsesperiode hos Mediehuset Lemvig.

Anne Grethe er med i klubbens bestyrelse, og hun træder naturligvis ud af denne i forbindelse med ansættelsen. Bestyrelsen har besluttet, da der er forholdsvis kort tid til den kommende generalforsamling, ikke at benytte sig af muligheden for at erstatte Anne Grethe, og vil således frem til den kommende generalforsamling blot bestå af seks medlemmer.