Teebox kommer til Lemvig

TEEBOX PARTNER – DIN GOLFSIMULATOR LØSNING

Hvad er Teebox?
Teebox tilbyder at levere og drive et golfsimulatorhus af høj kvalitet i vores golfklub UDEN bekostning eller besvær.

Dette gør, at vi som klub, kan tilbyde ekstra oplevelser bl.a. i vinterhalvåret. Vi får en enestående mulighed for at tilbyde vores medlemmer en ekstraordinær golfoplevelse igennem TeeBox. Træd ind i et univers af golfoplevelser, hvor Klubber i Klubben kan spille deres turnering videre om vinteren, alle golfere kan spille 18 huller på store internationale baner samt holde det sociale ved lige på regnvejrsdage og i de kolde måneder. Enheden vil bestå af et yderst velindrettet og komfortabelt lounge-område samt det nyeste udstyr fra TrackMan.

Vi har søgt om at få Teebox bygningen til at stå på det stykke jord, der ligger ved 14. green og stien til hul 1.
Vi havde håbet, at få Teebox op at stå allerede i august. Lemvig Kommune har godkendt vores ansøgning, men vi venter på Kystdirektoratets godkendelse.
Prisen forventes at være kr. 300,- pr. time (op til 4 personer) eller et årskort til kr. 2.000,- plus kr. 100,- pr. time. Meget mere om dette, når vi får vores godkendelse fra Kystdirektoratet.