Farvel og tak til Bente

Bente har i dag haft sidste arbejdsdag som forretningsfører i Lemvig Golfklub og formanden takkede Bente med disse ord:

“Kære Bente.

Jeg ved at du ikke er til lange taler, så det slipper du også for i dag. Men helt fri for tale slipper du ikke.
Du har været en fantastisk arbejdskraft for Lemvig Golfklub – først to år fra 2007 – 2009 som menigt medlem i bestyrelsen, herefter seks år som næstformand fra 2009 -2014, og sidst som forretningsfører fra 2014 – 2020.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig – enige har vi langt fra altid været – vi er jo nok alligevel lidt forskellige – men vi kom altid frem til nogle fornuftige beslutninger.
Medlemmerne og greenfeespillerne har været meget glade for dig, og når vi kigger i Golfspilleren i Centrum, så er der kun ros til dig – og vel at mærke velfortjent ros. Du har din store del af æren for at Lemvig Golfklub er veldrevet, og  i dag fremstår som en af de mest solide klubber i hele landet.
Du har nu besluttet at stoppe for at gå på efterløn – i en alder af blot 63 år. Det kom lidt overraskende for os alle, og jeg forsøgte da også at overbevise dig om, at du skulle tage nogle flere år. Ikke overraskende – for sådan er du  – så var din beslutning definitiv og stod ikke til diskussion.
Så jeg vil gerne på bestyrelsens vegne sige dig tak for de 6 år – og ønske dig og Peder et rigtig godt otium. Helt slipper golfklubben gør I jo langt fra og det glæder os alle”

Bente fik en klapsalve med på vejen