Julehilsen fra Bestyrelsen

Julen nærmer sig og inden længe skriver vi 2021. Derfor denne lille hilsen.

Året startede forfærdeligt, og en kort overgang måtte vi – grundet Coruna virussen – lukke helt for golfspil efter anbefaling fra Dansk Golf Union. Den beslutning var en smule overilet, og det varede da heldigvis heller ikke længe inden ledelsen i Dansk Golf Union indså det, og vi igen fik gang i golfspillet.

Vi bøvlede så med forsamlingsforbud og måtte udsætte den weekend i april, der var afsat til at uddanne 25 nye golfspillere. Heldigvis lykkedes det at gennemføre den i maj, samtidig med at det nærmest væltede ind med nye medlemmer. Jo – trafikken på vores bane var gennem hele sommeren større end vi nogensinde tidligere havde set.

Her sidst på året kan vi så konstatere, at både kontingentindtægterne og greenfeeindtægterne er steget markant i forhold til året før, og dermed ligger pænt over det budgetterede. Vi får derfor igen i år et tilfredsstillende årsregnskab til trods for, at vi ved at opsætte nyt hegn mellem driving-rangen og hul 18, har påtaget os en udgift på kr. 170.000,-, der ikke var budgetlagt.

Desværre er alle vores trængsler omkring Coruna virussen ikke forbi, og lige i øjeblikket må vores klubhus slet ikke benyttes. Men der må spilles golf, og vi ser dejligt mange medlemmer, der benytter sig af det milde vintervejr til at spille nogle huller.

Lad os håbe at der i 2021 kommer styr på Coruna virussen. Ganske vist var det nok den der bevirkede, at vi fik flere medlemmer og gæster, men det ville vi nu godt have undværet, når vi ser på hvilke voldsomme økonomiske og menneskelige konsekvenser sygdommen har forårsaget. Så bestyrelsens nytårsønske er, at når vi kommer til foråret, er fri for alle restriktioner, og igen kan forsamles i vores klubhus. Indtil da må vi alle huske at spritte af og holde afstand – også på golfbanen. Med disse ord vil Bestyrelsen og ansatte ønske alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.