Road to Made in Himmerland uge 20

Road to  Made in HimmerLand uge 20 (17. – 23. maj 2021)

Road to Made in HimmerLand er to aktiviteter i én:
En nærmest pinden-konkurrence og en indsamling til klubbens juniorarbejde blandt medlemmerne. Begge aktiviteter understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.

Nærmest pinden aktivitet.

Alle, der spiller på Lemvig Golfbane i uge 20 fra mandag den 17/5 til og med søndag den 23/5 kan deltage i konkurrencen og der er flotte præmier på højkant og det er gratis at deltage.

Nærmest pinden konkurrence foregår på hul 8.

Ligger din bold på green, så brug målebåndet og notér afstanden til hullet. Husk efterfølgende at skrive dig på sedlen ophængt i klubhuset og få din markør til at kvittere for slaget. Dagens bedste slag præmieres med en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022 – altså næste år. Mellem de 7 dagsvindere, trækkes lod om en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand.

Støtte til juniorarbejdet.

Vi har oprettet en virtuel støtteturnering i Golfbox under klubturneringer. (Juniorarbejdet i Lemvig – Road to Made in HimmerLand 2022)
Brug tilmeldingsknappen og betal din valgfrie støttefee (du kan vælge imellem flere beløb) så går dette beløb til klubbens juniorarbejde.
Vi kalder det en virtuel turnering, for der spilles ikke efterfølgende en turnering.

Alle medlemmer, der støtter juniorarbejdet med mindst 50 kroner præmieres med en torsdagsbillet til Made in HimmerLand presented by Freja 2022 – altså næste år.

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.

På forhånd tak for støtten og held og lykke.

Lemvig Golfklub