Information om generalforsamlingen den 24. maj

Vi minder hermed om, at klubbens ordinære generalforsamling afvikles mandag den 24. maj kl. 16,00. Se opslag i klubhuset og på vores hjemmeside. Der er krav fra Myndighederne om, at alle – indtil de har sat sig ned – skal benytte mundbind/visir, og at de ved indgangen kan fremvise Covid 19 Coronapas  eller en negativ test ikke ældre end 72 timer.

Vi vil gøre det så sikkert som muligt at deltage, og alle vil derfor komme til at sidde med mindst 1 meter til sidemanden og med mindst 2 m2 til rådighed. Endvidere vil formand Flemming Nielsens beretning blive kortet meget op, idet den siden den 3. februar har været tilgængelig på hjemmesiden. Ligeledes vil kasserer Peder Andreasens gennemgang af regnskab og budget, der jo også siden 3. februar har været på hjemmesiden, foregå i et lidt hurtigere tempo end tidligere år.

Klubben er efter generalforsamlingen vært ved en udendørs forfriskning på en af vore dejlige terrasser.