ECCO Days turnering

Kære medlem

Vi er blandt de 20 klubber, der har fået mulighed for at afvikle det nye 9-hullers koncept, ”ECCO Days” i 2021.
Vi håber, at du har lyst til at deltage i de hyggelige eftermiddags-arrangementer, hvor det sociale spiller hovedrollen.

Ved ECCO Days spiller vi 9-hullers hyggelig match – pris kun kr. 70,-
Med i vores matchfee er en øl eller vand efter endt runde, og tanken med arrangementerne er, at vi får nogle hyggelige eftermiddage og aftener både på golfbanen og i klubhuset / på terrassen bagefter”. Vi har aftalt menu med Gerda, som du kan bestille ved tilmelding. Det vil være forskellig menu til de 4 matcher.

Hvem kan deltage

Alle med max. HCP 54 kan deltage uanset køn og alder, og vi håber meget, at spillere, der normalt ikke har tid til en match på hverdage vil benytte sig af denne mulighed.
Det er i hvert fald en god chance for at deltage i noget hyggeligt, selvom man har travlt.

Hvad spiller vi om?

ECCO leverer præmier til matchen, så vi har lidt at spille om. Det er dog ikke præmierne, der er i fokus, men derimod det sociale.
Så har du lyst til nogle hyggelige timer, er det lige en match for dig.
Der er ligeledes en hole in one præmie, her specialdesigner ECCO et par nye ”hole in one” sko til dig.

ECCO Days trækker lod blandt alle, der deltager om to finalepladser i HimmerLand den 9. oktober.
Du må deltage, så tit du vil, og for hver gang du deltager får du et ekstra lod i puljen om de to pladser ved ECCO Days finalen i HimmerLand den 9. oktober.

Vi Elsker Golf Voucher til 400,-

Andreas Hartø og Brian Vester fra Vi Elsker Golf donerer gavekort / vouchers til alle der deltager ved en eller flere ECCO Days i 2021.
Gavekortet sendes til efteråret, og det kan benyttes ved Vi Elsker Golf på Rømø i 2022 og giver 400,- i rabat på et hold.

Dato og Format

Vores 4 ECCO Days ligger på følgende datoer og der spilles stableford:

Match 1  Fredag den 18. juni  med gunstart kl. 16.00.

Match 2 Fredag den 30. juli med gunstart kl. 16.00

Match 3  Fredag den 13. august med gunstart kl. 16.00

Match 4  Fredag den 17. september med gunstart kl. 16.00

Tilmelding og betaling
– Tilmelding i GolfBox
– Matchfee kr. 70,- inkl. øl eller vand efter runden
– Sidste tilmelding er torsdag før kl. 12.00

Lemvig Golfklub
Turneringsudvalget

Tilladelser
OBS! Vi gør opmærksom på, at når du deltager, giver du automatisk ECCO og Vi Elsker Golf lov til at sende dig e-mails med relevant info såsom gavekort til Vi Elsker Golf og ECCO-lodtrækningspræmier m.m. Du kan altid afmelde dig igen.