OPRYKNING TIL 4 DIV.

Lørdag morgen startede sidste spillerunde af Danmarkstuneringen.
Vores 5 div hold lå på sidstepladsen i puljen og skulle bruge en sejr på min 10-2 over Herning, for at sikre sig et år mere i 5 div.
En svær opgave da holdet havde tabt 9.5-2.5 sidst de to hold mødtes i Herning.
Det lykkedes og holdet kunne tage til Nordvestjysk vel vidende de ikke kunne rykke ned.
Ved ankomst til Nordvestjysk går det så op for holdet, at Holstebro der er vinder af puljen inden søndagens kamp, ikke kan rykke op, da deres 4 division hold missede chancen for at rykke op i 3 div.
Så vinderen af dagens match ville blive nr. 2 i puljen og rykke op i 4 division, og så var der jo pludselig meget på spil.
Nordvestjysk er stort set ubesejrede på deres hjemmebane, så det ville blive en meget svær opgave. Men alle var klar og det blev nogle tætte matcher.
Lemvig vandt matchen med 6.5-5.5 hvor de sidste to foursomes kom ud på hul 18.
Men da Thomas Østergaard i hans foursome med makkeren Jens Præstegaard sendte det sidste put i på 18 green (1,20 m), sikrede han Lemvig sejren og en oprykning.
Mon ikke vejen hjem blev noget sjovere.

Rigtig godt gået og kæmpet af divisionsspillerne: Ryan Kirk, Carsten Stigaard, Rasmus Nielsen, Peder Stræde Nielsen, Jacob Øgendahl, Thomas Østergaard og Jens Præstegaard og rigtig hjertelig tillykke