Vinterhilsen fra formanden

Vinterhilsen til alle medlemmer

Håber alle har haft en rigtig god golfsæson 2021 med masser af spil på vores dejlige bane og gode timer sammen med andre glade spillere.

Mine første måneder som formand i Lemvig Golfklub har været spændende og lærerige. Jeg må også erkende, at der er meget jeg endnu ikke er kommet helt ind i eller ved så meget om endnu, men jeg vil gøre mit bedste.
Det er mit ønske, at alle får en god oplevelse i Lemvig Golfklub, uanset om man er medlem, gæst, ny eller etableret.
Det gør vi bedst, når vi møder hinanden med et smil og et åbent sind.
Tak for alle de positive tilbagemeldinger, ideer og forslag jeg modtager.
Er der noget I som medlemmer ikke er helt tilfredse med eller noget I ikke synes om, så kontakt mig eller bestyrelsen, så kan vi nemlig forsøge at gøre noget ved det.

Vi har en rigtig hyggelig atmosfære i klubben, hvilket vi kan takke vores positive medlemmer for.
Jeg glæder mig over at høre, når medlemmerne taler godt om vores fælles klub, uanset om vi taler med hinanden, eller vi taler med andre.

Golfsæson 2022

I bestyrelsen er vi langt med planlægningen for 2022, og vi sætter barren højt. Vi ønsker at fastholde og optimere vores gode faciliteter, en bane der står skarp og flot, indbydende træningsfaciliteter, en cafe der lokker indenfor med sin gode mad, og et klubhus der inviterer til samvær og hygge.
Vi vil ikke holde os tilbage med at fortælle, at vi er her – gøre os synlige og kommunikere vores klub og tilbud til målrettede grupper også på de sociale medier.

Golfcafeen 2022

Der er nu ansat en forpagter til cafeen pr. 1. marts 2022.
Den nye forpagter er Thomas Jacobsen, Thomas er 41 år og uddannet kok og kommer fra en stilling som kok i restauranten i Ikast Golfklub.
Thomas har stor erfaring som kok, og har også i en del år arbejdet i udlandet, senest som kok på forskellige skisportssteder i Frankrig.

Der er i forbindelse med ansættelsen af  ny forpagter lagt meget vægt på, af cafeen er vigtig for det gode klub-liv og en hyggelig atmosfære i klubben.

Thomas har mange nye ideer og tanker omkring cafeen.

Vi har haft en del ansøgninger til stillingen, og er sikker på, at ansættelsen af Thomas er det helt rigtige valg.

Pro træner

Der er skrevet ny kontrakt med Peder Pro.
Vi er heldige, at Peder fortsat ønsker at være vores træner i klubben. Kontrakten er forlænget indtil videre.

Momskompensation

I 2020 opfordrede bestyrelsen vores medlemmer til at indbetale 200 kr. i donation, således vi kunne søge momskompensation til en ny såmaskine. Vi nåede vores mål med at mindst 100 medlemmer indbetalte beløbet og klubben har nu modtaget momskompensationen fra Skat. Stor tak til alle der har indbetalt donation.

Glædelig jul og godt nytår til alle.

Ulla Thygesen