Sommergreens

Så sker det.

Tirsdag den 22. marts 2022 vendes banen til sommergreens.

Vi glæder os til et forår uden restriktioner og mange gode timer på golfbanen.

Banen står flot og klar, vi har fået ny forpagter/kok og cafe/restauranten har fået et facelift.

Derfor holder vi ÅBENT KLUBHUS lørdag den 26. marts 2022 fra kl. 11.00 til kl. kl. 15.00.
Vi håber rigtig mange af vores medlemmer, både aktive og passive, vil kigge forbi og hilse på vores nye forpagter Thomas.
Klubben er vært med en kop kaffe og lidt mundgodt.

Thomas er ligeledes klar til at servicere medlemmerne både før og efter golfrunden, med friskbagte boller og hold øje med tavlen ang. dagens tilbud mv.

I åbningsweekenden fredag til søndag vil Peder Pro stå klar med gode råd og vejledning og være på træningsanlægget fra kl. 11.00 til kl. 12.00.

Peder holder åbent i shoppen fredag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 14.00 og har gode åbningstilbud, blandt andet Footjoy tøjrester – 50%, golfbolde og golfhandsker.

Buggy 18 huller fredag, lørdag og søndag 175,- pr. 18 huller.

Skulle man gå med tanker om nyt udstyr, tilbyder Peder fitting af det nye TaylorMade udstyr, dog med tidsbestilling som skal ske på 40321813.

Turneringer, matcher 2022 m.v.

Fra 1. april 2022 er alle turneringer, matcher m.v. tilgængelige for tilmelding i Golfbox.

Rigtig god sæson.

bestyrelsen