Åbningsturnering

Sol og vind til åbningsturnering

Lemvig Golfklub startede officielt sæsonen lørdag den 23. april med åbningsturnering, der blev afviklet i rigtig godt vejr med en frisk brise og solskin.

Sponsor for turneringen var rejseselskabet Green2green, der er ekspert i golfrejser til populære destinationer over hele verden, og selskabets lokale islæt, Ole Grauting, sørgede på dagen for en lille forfriskning og chokolade til de 80 deltagere, ligesom green2green havde sørget for flotte præmier til de bedste deltagere.

Turneringen blev spillet som en best-ball for hold med to deltagere, hvor den bedste stapleford-score på hvert hul talte til det samlede resultat.

I det gode vejr blev der præstereret virkelig flotte scores, og resultatet af turneringen blev:

Vinder med hele 49 points blev Per Olesen og Magnus Skovmose Olesen.

Nr. 2 blev Jacob Rask Jørgensen og Jonas Hardt Knudsen med samme pointtal, men lidt højere hcp.

På tredjepladsen kom Erik Vestergaard og Poul Munk Povlsen med 47 points, og samme pointtal opnåede Oliver Halgaard Wille og Jonas Sig Stakksund på fjerdepladsen.

På femtepladsen var det Martin og Thomas Lindskov Naur med 46 points.

Der var også præmier til de spillere, der kom tættest på flaget på banens fire par-3-huller.

Hul 6: Steen Jensen med 8,54 meter

Hul 8: Anne Lykke med 2,80 meter

Hul 12: Anne Lykke med 6,80 meter

Hul 16: Inger Clausen med 3,68 meter.