Årets klubmester i hulspil

Klubmesterskaberne i hulspil 2022

Vores klubmesterskab i hulspil er nu veloverstået og vi kan ønske et stort tillykke til Jacob Øgendahl med den flotte sejr. Det er de 16 bedste bruttoslagspillere fra klubmesterskabet i slagspil, der er kvalificeret til at dyste i hulspil. Det er altså mand mod mand, nr. 1 mod nr. 16, vind eller forsvind. Hulspil er derfor også mere spændende og fyldt af overraskelser. Det havde mange af vores dejlige medlemmer da også luret, og det var en fornøjelse, at så mange tilskuer var rundt på banen hele weekenden.

Lørdagens første match mellem vores all-over klubmester, Anders S. Hansen mod nr. 16 i rækken, Georg Breddam satte ligesom standarten for, hvad der kan ske i hulspil. Georg vinder 2-1 og sender den første seedet tidligt i bad. Dagens anden gode historie kom helt ude på hul 19, hvor 13. årige Sebastian Øgendahl får debut blandt seniorerne. Han var i direkte duel med Harry Lund Hansen, som er mere end 60 år ældre. Sebastian hiver sejren i land og er videre i turneringen, hvor skæbnen vil, at han møder sin egen far i eftermiddagens match.

I en frisk og tiltagende vind skal de 8 vindere, altså i kamp igen. Georg trækker dagens anden sejr i land, denne gang over Ryan Kirk. Sebastian må vente lidt endnu med at slå farmand, så Jacob Øgendahl vinder 3&2. Rasmus Nielsen vinder også dagens anden sejr over Rasmus Kongsgaard, mens Jens Præstegaard leverer endnu en stor sejr.

De 4 Semifinalisterne var dermed fundet og starten gik søndag kl. 9, desværre i silende regnvejr. Georg var ikke en mester i regnvejr og kapitulerede til Jacob Øgendahl, som vandt overbevisende 7/6. Jens Præstegaard spillede bund solidt og vandt overbevisende 5/4 over den forsvarende mester Rasmus Nielsen. Finalen var dermed sat mellem Jacob Øgendahl og Jens Præstegaard.

Tilskuerne piblede frem og 50-60 mand var med hele vejen, hvor Jacob og Jens kæmpede en brag kamp. Mange tilskuere kom med friske ben, men de to finalister kørte jo på fjerde runde. Det kan ikke undgås, at det også påvirkede kampen, men de gjorde det flot og specielt i starten bølgede matchen frem og tilbage. Jacob laver en flot birdie på hul 6 og kommer foran og derfra blev forspringet kun større hul for hul. Jacob holer et flot put på hul 14 for sejren og vinder. Det er sejt at vinde 4 matcher på stribe og endnu derfor meget fortjent at Jacob Øgendahl nu kan kalde sig for vores Klubmester 2022 i Hulspil.

Efterfølgende var der selvfølgelig præmieoverrækkelse i klubhuset, hvor klubben var vært med kaffe og kage.

Udgivet i Bestyrelsen.