Golfkørekort eller “Kom i gang igen”

Golfkørekortet 2019

Årets julegave 2018:
Køb Golfkørekortet til din familie, nabo, bageren eller din gode ven og få 50% rabat ved betaling før 20. december = Kr. 500,-

Lemvig Golfklub har nogle fantastiske gode tilbud til nye medlemmer. Har du ikke prøvet golf før, kan du erhverve golfkørekortet for blot kr. 1.000,-. Giver det dig lyst til mere kan du for blot yderligere kr. 1,000,- spille golf resten af året på hele klubbens anlæg.
–  Gratis lån af golfsæt
–  8 lektioner hos træneren
–  5 aftener med mentor (golfregler mm)

Kontakt os enten på tlf. nr. 97 81 09 20 eller på e-mail info@lemviggolfklub.dk

Hold 1:     2. april kl. 18.30
Hold 2:    7. maj kl. 18.30
Hold 3:    13. august kl. 18.30

Der er plads til 25 personer på hvert begynderhold. Så skynd dig at ringe/maile til golfklubben og få en plads.

KOM I GANG IGEN:

Er du allerede golfspiller, men har været passiv eller klubløs i en periode har vi i Lemvig Golfklub et enestående tilbud til dig. Du kan for blot kr. 2.300,- blive fuldgyldig medlem af klubben, og spille alt det du har lyst til i 2019. Vi kalder tilbuddet KOM I GANG IGEN, og du kan læse mere om det under fanen Medlemssiden/kontingent, hvor også øvrige tilbud er oplistet. Melder du dig ind, bliver du medlem af en full-service golfklub med ordnede forhold, et kontingent der er blandt de laveste i Danmark, og en pragtfuld golfbane hvor der næsten altid er god plads. Så – det er bare med at kontakte klubbens sekretariat for at KOMME I GANG IGEN.

Lemvig Golfklubs Begynderudvalg

Arne Jakobsen (formand) 28 49 87 12