Golfkørekort eller “Kom i gang igen”

Golfkørekortet 2019

Lemvig Golfklub har nogle fantastiske gode tilbud til nye medlemmer. Har du ikke prøvet golf før, kan du erhverve golfkørekortet for blot kr. 1.000,-/ 1350,-.
Giver det dig lyst til mere kan du for blot yderligere kr. 1,000,- spille golf resten af året på hele klubbens anlæg.

–  Gratis lån af golfsæt
–  Lektioner hos træneren
–  Weekend lørdag/søndag kr. 1350,- incl. morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe
–  Individuel forløb kr. 1000,- efter aftale, hvor flere samles i en gruppe.

Kontakt os enten på tlf. nr. 97 81 09 20 eller på e-mail info@lemviggolfklub.dk

Der er plads til max 20 personer på hvert begynderhold. Så skynd dig at ringe/maile til golfklubben og få en plads.

KOM I GANG IGEN:

Er du allerede golfspiller, men har været passiv eller klubløs i en periode har vi i Lemvig Golfklub et enestående tilbud til dig. Du kan for blot kr. 2.400,- blive fuldgyldig medlem af klubben, og spille alt det du har lyst til i 2021. Vi kalder tilbuddet KOM I GANG IGEN, og du kan læse mere om det under fanen Medlemssiden/kontingent, hvor også øvrige tilbud findes. Melder du dig ind, bliver du medlem af en full-service golfklub med ordnede forhold, et kontingent der er blandt de laveste i Danmark, og en pragtfuld golfbane, hvor der næsten altid er god plads. Så – det er bare med at kontakte klubbens sekretariat for at KOMME I GANG IGEN.

Lemvig Golfklubs Begynderudvalg

Ulla Thygesen  (formand) 6137 5353