KLUB 37

Ansvar:  Martin Nygaard (bestyrelsesmedlem)
Noersgaarsvej@gmail.com eller tlf 40 42 50 49

Så starter vi op i klub 37 igen, – dog med en del ændringer pga. Corona.

Tilmelding skal forgå i Golf Box senest mandag kl. 12. Vi får Golfbox til at mixe holdene. I skal være klar 10 minutter før jeres starttidspunkt og gå direkte ud il hul 1. Der vil ikke være samling og kaffe efter endt spil. Vi vil anbefale, at I som spiller tager fra golfbanen efter endt runde.
I kan tage et ”tomt” scorekort udenfor klubhuset. I skal selv skrive antal slag på scorekortet.

Det vil stadigvæk være hjælpere der er fra start til slut til at vejlede og hjælpe.

Første aften er tirsdag d. 5. maj kl. 18.00 – men starttiden får du fra Golfbox. Du må først møde ind ca. 10 minutter før starttiden.

Vi håber, at vi snart er tilbage til normale tilstande, hvor vi mødes både før og efter 9 hullers hyggegolf.
Hvis der skulle være spørgsmål, er i velkommen til at ringe eller skrive til Martin Nygaard, på tlf.nr. 40425049 eller mail noersgaardsvej@gmail.com

Anbefalinger til spil på banen

1. Spil kan foregå i op til fire-bolde. Afstand på mindst ti minutter mellem bolde.
  2. Medlemmer og greenfeegæster kan spille. Der anbefales separat transport til golfbanen for spillere fra forskellige husstande
  3. Hold minimum to meters afstand til andre golfspillere
  4. Ankomst til golfbanen sker tidligst ti minutter før reserveret starttid eller umiddelbart før opvarmning på træningsfaciliteterne i forbindelse med spil. Spillerne kører hjem umiddelbart efter afsluttet spil
  5. Flaget forbliver i hullet og må ikke berøres 6. Hullet tilpasses (evt. med foring i hullet) så bolden kan fjernes uden berøring af flag, hulkop eller hulkant​. ​ I dette tilfælde kan der reguleres handicap. Se særskilt klubnyt om handicaptællende runder i forbindelse med Corona modificerede golfbaner

Martin (29.04.20)

Bestyrelsen vil også i 2020 have ekstra fokus på de medlemmer, der har HCP 30 og derover.

Vi ved, at mange ikke føler sig “klædt på” til at starte i de andre klubber i klubben, når  Kaninmatchen er overstået, og golfkørekortet er i hus. Vi kan samtidig se, at der ikke er mange med HCP 30 og derover, der deltager i klubturneringerne. Nedenfor kan du læse nærmere om Klub 37.

KLUB 37

• Klub 37 er en klub for golfspiller med et HCP på omkring 30 eller der over.
  • Klubben er lavet for at for at hjælpe golf spillere, som sidder fast i deres HCP – Mangler nogle at spille med – trænger til lidt træning.
  • Klub 37 spiller/træner hver tirsdag kl. 18:30, men vi vil gerne at du er klar senest kl 18:15, så vi alle er klar til kl. 18:30.
  • Når dagens spil/træning er færdig, vil vi alle mødes i golfklubben, hvor der er en kop kaffe, så vi kan snakke lidt om dagens oplevelser.
  • Hvis du syntes at Klub 37 lyder som noget for dig, møder du bare op om tirsdagen kl. 18:15, der er ingen tilmelding.
  • Der vil være opslag oppe omkring, hvad der skal ske om tirsdagen på opslagstavlen i klubhuset.
  • Har du nogle spørgsmål omkring Klub 37, kontakt kontoret