KLUB 37

Bestyrelsen har også i 2018 ekstra fokus på de medlemmer, der har HCP 30 og derover.

Vi ved, at mange ikke føler sig “klædt på” til at starte i de andre klubber i klubben, når  Kaninmatchen er overstået, og golfkørekortet er i hus. Vi kan samtidig se, at der ikke er mange med HCP 30 og derover, der deltager i klubturneringerne. Nedenfor kan du læse nærmere om Klub 37.

KLUB 37

• Klub 37 er en klub for golfspiller med et HCP på omkring 30 eller der over.
  • Klubben er lavet for at for at hjælpe golf spillere, som sidder fast i deres HCP – Mangler nogle at spille med – trænger til lidt træning.
  • Klub 37 spiller/træner hver tirsdag kl. 18:30, men vi vil gerne at du er klar senest kl 18:15, så vi alle er klar til kl. 18:30.
  • Når dagens spil/træning er færdig, vil vi alle mødes i golfklubben, hvor der er en kop kaffe, så vi kan snakke lidt om dagens oplevelser.
  • Hvis du syntes at Klub 37 lyder som noget for dig, møder du bare op om tirsdagen kl. 18:15, der er ingen tilmelding.
  • Der vil være opslag oppe omkring, hvad der skal ske om tirsdagen på opslagstavlen i klubhuset.
  • Har du nogle spørgsmål omkring Klub 37, kan du bare ringe til Kim Diget Thomsen på 21810042 eller Camilla Hjortkjær på 40170746.