Kvinder&Golf

SKAL DU MED PÅ VORES KVINDER&GOLF HOLD?

Vi starter onsdag den 24. april  kl. 17.30  – se programmet her

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf i Lemvig lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 8/10 ugers forløb, hvor den ugentlige golftræning er kombineret med masser af socialt samvær, dans i solnedgangen, tid til kaffe og te, hygge på terrassen, nye venskaber, tapas og rosé, events og goodiebag.

I løbet af forløbet lærer du det basale i golfspillet. Du lærer at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Du får træning i vores træningsområde, men også masser af tid med spil på banen.

Samtidig får du en stor gruppe nye golf veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet bliver du fulgt af vores træner og en flok søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster 1499,- kr. og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, en t-shirt, samt tapas og rosé til regelundervisningen, kaffe og kage på første træningsdag og lækkerier på terrassen til vores afslutning.

Første træningsdag er onsdag den 24. april kl. 17.30 – se det fulde program herunder

Vi glæder os til at se dig!
Der er plads til 20 deltagere efter “Først til Mølle” princippet.

Vi glæder os helt vild til at se dig.

Tilmelde dig allerede i dag direkte til sekretariatet på info@lemviggolfklub.dk eller på tlf. 97810920