Greenfee

Du er nu på vej ud på en af Danmarks smukkeste golfbaner med en fantastisk udsigt til fjord, sø og smeltevandsdale fra istiden.
Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil som en ekstra udfordring. Et godt råd fra de lokale spillere: Brug 3-kølle i stedet for driver, når det blæser.
Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Rough´en er vores “skov”, Så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i rough´en. Men har vores får været på besøg og gjort deres arbejde, er der normalt ingen problemer med at spille videre fra en mildere rough.
I 2018 er der følgende greenfee priser, der gælder for hele dagen. Bemærk at der kun kan betales med kort, og altså IKKE med kontanter.

18 hullers banen:

Seniorer  kr. 350,-
Juniorer (under 18)  kr. 175,-
Gæst hos medlem  kr. 250,-

Pay and Play banen:
Alle må spille på pay and play-banen. Man behøver ikke at have prøvet at spille før eller at have modtaget undervisning til golfkortet.  ALLE er velkomne.

Seniorer  kr. 100,-
Juniorer (under 18)  kr.   50,-

Bolde på drivingrangen:
Green-fee gæster er velkommen til at benytte drivingrangen, og kan for blot kr. 20,- købe to spande bolde. Betalingen sker i klubhuset via Pro-box.

Turistgolf 2018
Spil 3 fantastiske baner i Vestjylland:   Trehøje, Struer, Lemvig for  kun kr. 600,-.
Green fee billetterne kan købes i alle tre klubber eller køb online:

Online tilbud på Lemvig Golfbane:

Kr. 300,- pr. person

• Spil på 18 hullers banen
  • Frie bolde på driving range
  • Frokost m/sandwich og en lille øl eller sodavand

Tilbuddet gælder 1. april – 31. oktober 2018
Køb online:     (Skal printes og medbringes)

Krabbefestival 2018
Igen i år afholder Lemvig Krabbefestival. Vi vil gerne have rigtig mange mennesker til vores kommune,
og derfor er der en helt speciel pris i “krabbe-dagene”:  Green fee kr. 100,- pr. 18 huller
14. – 15. og 16. september 2018