Galleri Onsdagsdamerne

2023

Smykkematchvindere 2023
Til venstre: Anne Bertelsen til højre: Elisabeth Mathiesen.

2020

02. november 2020

Første dag med mundbind i cafeen :-)

 

01.04.20
Kære alle sammen.Dette er ikke en aprilsnar!!!
Lemvig Golfklub har på foranledning af DGU `s anbefalinger åben golfbane på et forholdsvis meget lavt niveau med tilmelding, spilletider m.m. Se på Golfklubbens hjemmeside hvad du / I må, følg disse regler til punktlighed, ellers ødelægger du det hele for os alle sammen, vi kan naturligvis ikke troppe op alle sammen på engang, følg din egen sunde fornuft, som vi har gjort indtil videre, og handle derefter. Nogle har et stort behov for komme ud på ” GRÆS” andre ser lige tiden an. Derfor vil vi anbefale vores klubmedlemmer at følge Golfklubbens retningslinjer til punkt og prikker. Der skal være plads til alle, det vil tjene os bedst.

Vi håber og tror på, at det hele falder på plads på et eller andet tidspunkt, men det kræver også en vis tålmodighed og rettidigt omhu fra alle medlemmer i Lemvig Golfklub på et længere sigt, der er ikke plads til alle på en gang, også selvom du / I synes, nu er det skam min tur, vis hensyn både fra din egen side, men også fra dem du spiller sammen med.

Vi håber og tror på på, at det er til alles bedste fremadrettet også for Lemvig Goldklubs bestyrelse, greenkeeperne m.fl.

Onsdagspigernes bestyrelse har besluttet, at vi aflyser årets Pink Cup den 17. maj, da alle vores sponsorer, har det virkelig svært økonomisk, derfor er det ikke hensigtsmæssigt at afviklet Pink Cup i 2020, da det hele er baseret på vores altid velvillige sponsorer.

Vores opstart vil på et tidspunkt blive annonceret, som alt andet fra Golfklubbens side, men vi skal være tålmodige og samtidigt også have en forståelse for vores alvorlige “Coronatider” også hos Golfklubbens medlemmer.

Hermed ønsker vi jer allesammen en rigtig god golfsæson 2020.Vi ses pludseligt til åbningsmarchen på et eller andet tidspunkt.

p.b.v. Elise Hansen

____________________

30.03.20
Kære allesammen,
Da DGU anbefaler at, der ikke kan spilles på golfbanerne og brugen af træningsbanerne, har Lemvig Golfklubs Onsdagspigerne valgt at udsætte åbningsmatchen indtil videre og afventer sitituationen. Der vil komme en orientering omkring åbningsmatchen på et senere tidspunkt.

Vi har samtidigt besluttet, at aflyse “ Pink Cup” søndag d. 17. maj, da vi ikke mener, at vores fantastiske  sponsorer, skal have flere store udfordringer i deres hverdag end de har lige i øjeblikket og fremadrettet. Vi afventer signaler fra Pink Cup sekretariatet angående afholdelse af Pink Cup 2020. Vi vil evt. kun sælge lodsedler, afhængigt af, om vi modtager den sædvanlige “Sponsor kasse” fra Pink Cups sponsorer. Bestilte poloer kan evt. afhentes hos Eva, men kun mod forhåndsaftale! Der kan stadigt bestilles poloer til fordel for  “Brystkræft ramte kvinder” 2 bestillingsrunde er senest d. 13. april – 23. maj. Se vedhæftet fil.

Evt. medlemsfornyelse 250.00 kr.
Vestjysk Bank 7608 – 1753691

Hermed de bedste hilsener og på glædeligt gensyn, når det pludseligt er blevet forår og Coronaen er forduftet

Tove – Eva – Hanne – Bente – Elise.
Pas godt på jer selv og hinanden derude, på gensyn.

 

2019

Vi havde 2 piger med i Pink Cup finalen i år:  Birthe og Alice.
Birthe skriver:

Vi havde en fantastisk god tur til Åbenrå. Vi blev vartet op i alle ender og kanter og der var en rigtig god stemning. Det var en sjov oplevelse med 80 damer i ens pink poloer. Vi gik sammen med to søde damer fra Køge. Desværre regnede det meget af tiden, men det er vi jo i træning med. Jeg synes banen var svær, når man ikke har spillet den før, for der var så mange blinde huller, men det hænger også noget sammen med mit dårlige syn.

Alice spillede rigtig godt, hun havde ikke de skæverter, som hun ellers af og til har haft. Hun fik det højeste score, hun har fået i år, 36 points. Hun fik 2. præmien i B rækken og fik en flot skindtaske i præmie – og samtidig en god fødselsdagsgave, for hun havde fødselsdag i går.

Gut Apeldör – 3 våde dage i september.
Vi fik alle glæde af regntøj og paraplyer, – måske vi skulle have haft waders med?

Trods regn og rusk havde vi en fantastisk god tur med masser af golf og hyggeligt samvær. Banen er smuk, men smalle fairways og ekstremt mange bunkers blev scores ikke så høje.
Hilsen Eva og Hanne

 

  Varmerekord den 28. august …… (Elise)

Det er blevet til en fast tradition, at Lemvig Golfklubs Onsdagspigerne arrangerer match, hvor Engens Ure – Guld – Sølv, ved Alexander Ørum, er den glade sponsor for Onsdagspigerne. Onsdag blev matchen afviklet i tørvejr,hvor 37 piger deltog i matchen efter de mange regnvejrsdage i denne sommer.
Alice Høvring Christensen, Gudum vandt et flot smykkesæt på 18 huller
Birthe Byskov, Thyborøn på 9 huller.
Der var stor klapsalve til Alexander Ørum for gevinsterne, selvom han desværre ikke selv kunne være tilstede ved overækkelsen.

Salg af lodsedler er startet :-)

 

9 huller / samt information for sæson 2019.
Onsdag d. 3. april, spiller vi ud kl. 10.00, mødetid og scorekort afleveres senest kl. 9.45.
Alternativt – kom blot kl. 12.30 for at mødes og høre om, hvad der skal ske i den nye sæson!
Vi serverer et lettere traktement og kaffe til ” Høkerpris” denne dag. Pris 35,00 kr.
Drikkevarer for egen regning.

Opvarmning til sæson 2019.
Kom og vær med v/ Anne Mette Carøe. Medbring et ”Jern”.

Kom, selvom du ikke ønsker at spille denne dag, men gerne vil være med til hyggeligt samvær. Traktementet skal bestilles senest d. 31. marts hos Elise sms 40 75 75 11.
Kontingent: 250.00 kr. Vestjysk Bank konto nr. 7730 – 1499016.  Husk navn.

Alle er rigtig hjertelig velkommen til en festlig, fornøjelig og forhåbentlig en solrig sommer 2019.

Mange forårshilsener fra bestyrelsen.
 På glædeligt gensyn.

 

Onsdag, den 21. november

12 friske piger trodsede kulden og spillede golf inden juleafslutning, hvor 40 var med til bl.a. julebanko.

Onsdag, den 14. juni
  
Frisk vind til kuling = Scorekort i søen på hul 8 = løsning = fiskestang (foto Elise Hansen)

Må man bade i søen på hul 8?
Vores friske onsdagspiger spiller golf i dag. Men man skal tænke sig godt om, da det mildt sagt blæser rigtig meget i dag.
På hul 8 spiller en af vores damer safe rundt om søen. Og idet hun skal spille ind, tager vinden hendes bag, som ender i søen.

Hvad gør man så?
Ja, man smider da tøjet og går ud i søen, hvor vandet når hende til livet. Med en kølle kan hun lige få fat i vognen, men den er jo tung og fyldt med vand. Heldigvis kommer en af vores frivillige forbi i en bil og hjælper med at få bjerget bag og vogn. Batteriet ligger stadig i søen………

Respekt for en snarrådig og frisk dame i sin bedste alder (75 år)

 

Smykketurnering, onsdag, den 23. maj 2018

Smykkematch i Lemvig Golfklub.

Foråret har indtil nu vist sig fra den smukkeste side, solskin fra morgenstunden af, det var det også denne onsdag, hvor Onsdagspigerne afviklede deres årlige smykkematch. Dette er blevet en fast tradition i maj måned, hvor Engens Ure –  Guld – Sølv ved Alexander Ørum er den glade sponsor for Onsdagspigerne.

I alt 40 piger spillede på denne smukke dag, der var rigtig mange flotte score denne dag, 3 fik birdie, som udløste en af de smukke glas ” BIRDIE” til de heldige vindere. Hos 9 hullers pigerne blev den glade vinder Anne Bugge af et sæt smykker med armbånd og et armbåndsur, desuden vandt Anne også en ” Birdie” samt rødvin.

Hos 18 hullers pigerne blev vinder Inger Pedersen, som er en habil spiller med flere præmier på scoringslisten. Inger fik også et sæt smykker og rødvin. Smykkerne blev overrakt af en glad sponsor Alexander Ørum. En stor tak til Engens Ure – Guld – Sølv, der var klapsalve til Alexander og de glade vindere i årets smykkematch.

Dagen sluttede med præmie overrækkelse til de øvrige vindere på denne smukke sommerdag, således sluttede Onsdagspigernes smykkematch.
Indsendt af Elise Hansen.

 

Sæsonstart 2018.

1000 tak for jeres fantastiske opbakning til sæsonstart d. 4. april 2018.
Fra bestyrelsens side er vi helt overvældet over det store fremmøde, vi håber det må blive en fantastisk sommer.

27 piger valgte at spille på denne skønne forårsdag, senere kom der yderligt 20 til information og hyggelig samvær. Fra bestyrelsens side vil vi bestræbe på at I få mange gode og hyggelige timer sammen. Her gælder “ Gåsens visdom”. Derfor I som ikke var denne dag, er rigtig hjertelig velkommen på et senere tidspunkt.

Onsdag d. 11. april spiller vi efter Kalenderen 2018 med mødetider m.m.
Har I tvivlsspørgsmål kontakt venligst bestyrelsen, vi vil hjælpe jer på bedste vis.

Mange golfhilsener fra Onsdagspigernes bestyrelse, selvom vi har fået navneforandring i “ Vestenvinden”!

Kontingent: 250.00 kr. Vestjysk Bank konto nr. 7730 – 1499016.  Husk navn.

Alle er rigtig hjertelig velkommen til en festlig, fornøjelig og forhåbentlig solrig sommer 2018.

Mange forårshilsener fra bestyrelsen.
På glædeligt gensyn

_______________________________________

Pink Cup – søndag, den 6. august

******************

20. april

12. april – de seje 9 hullers tøser spiser lækker frokost fra Golf Cafeen