old boys

Lemvig Golfklub blev stiftet 1986 af en række forudseende mennesker, der enten selv spillede golf i Holstebro eller som havde interesse for en golfklub placeret i Lemvig.

Grundlovsdagen fik derefter stor betydning for golfklubben, idet de første 9 huller blev indviet grundlovsdag 1989, og de sidste 9 huller blev indviet grundlovsdag 1992.

På generalforsamlingen søndag den 18. jan 2004 blev det vedtaget, at klubben skulle bygge eget klubhus beliggende på Strandvejen 15. Dette arbejde, ændring af enkelte huller og et andet hulforløb samt etablering af en 6 hullers par 3 bane, blev igangsat umiddelbart efter generalforsamlingen.

Den officielle indvielse fandt sted grundlovsdag 2005. Samtidig var driving-rangen, indspil-og puttinggreens blevet flyttet, således at alle faciliteter nu var samlet omkring det nye klubhus.

I dag har man så en meget flot 18 hullers golfbane næsten uden træbevoksning, tæt på Horn Sø og Lem Vig, en vidunderlig udsigt og med en underfundig vestenvind som med- og modspiller.

Banen, der er placeret kun 1,5 km fra byens centrum, er tegnet af Frederik Dreyer og Henrik Jacobsen