Golfring Vest

Nordvestjysk Golfklub
Sydthy Golfklub
Lemvig Golfklub

Bestyrelserne i de fire klubber har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle fire baner.
Ordningen fortsætter i 2018.  Alle, der har betalt i 2018, kan spille frem til den 31. december 2018
Vil du spille den 1. januar eller først i det nye år eller senere i det nye år, skal du indbetale kr. 600,- på konto 7730 1591952  (nyt kontonummer i forhold til 2016)
Husk at skrive dit DGU-nummer – eks. 60-3789.  Når vi har modtaget betaling, skal vi registrere dig i Golfbox. Vær opmærksom på, at hvis der er ferie eller andet fravær på kontoret, kan der gå flere dage, før du kan spille på andre baner.

Formålet med samarbejdet er

• At tilbyde et medlemsgode, hvor golfspillere for et beskedent merkontingent kan forøge deres spilleret fra en til fire baner
  • At sikre, at de deltagende medlemmer, altid har nemt ved at finde en nærliggende bane uden merudgift, når hjemmebanen er optaget af matcher, turneringer eller andre aktiviteter
  • At fastholde medlemmer samt tiltrække ny medlemmer til klubberne

Ordningen gælder for alle medlemmer med fulde medlemsrettigheder. Man kan således ikke erhverve fritspilskort, hvis man er flexmedlem, langdistance- eller nabomedlem.
For de medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig fritspilsordningen, har alle tre golfklubber fortsat  green fee aftaler med hinanden.

Tilbuddet er et tilkøb til det årlige kontingent.

**********

Det praktiske:

Når kontoret i din hjemmeklub har registreret din indbetaling, kan du booke tider i de involverede klubber.

Her kan du se, hvad du får for dit Fritspils-medlemskab i 2018:

Det får du i de 4 fritspils klubber Lemvig Golfklub Nordvestjysk Golfklub Struer Golfklub Sydthy Golfklub
Frit spil på 18 huls banen X X X X
Frit spil på Par-3/Pay & Play banen X X X X
Frie træningsbolde på drivingrange 20,- kr. pr. dag 100 kr. pr år X X
Mulighed for deltagelse i klubberne i klubben mod betaling af matchfee som øvrige deltagere X Efter aftale med klubben i klubben X Efter aftale med klubben i klubben
Deltagelse i klubmatcher mod betaling af matchfee (Du betaler ikke greenfee) X X X X
 Mulighed for at leje en golfbil til reduceret pris, ved kortere eller længerevarende problemer med at gå 18 huller Efter nærmere aftale med Proén X X Efter nærmere aftale med kontoret

I fritspils klubberne (ikke din hjemmeklub) kan du ikke:

– Benytte greenfee-samarbejdsaftalerne klubben har med andre klubber
– Invitere en gæst med på 18 huls banen til reduceret greenfee
– Deltage i klubmesterskaberne

Når du booker starttid på en af fritspils banerne skal du benytte dit DGU-medlemsnummer, helt på samme måde, som hvis du skal spille en bane, der ikke er med i fritspils ordningen.

Bekræftelse af starttid på en af fritspils banerne
Lemvig Golfklub
:    Nordvestjysk,  Struer og Sydthy medlemmer bekræfter starttiden på Probox. – Proboxen er sat op til at din pris er 0,- kr.
Struer Golfklub:     Lemvig,  Nordvestjysk og Sydthy medlemmer bekræfter starttiden på Probox. – Proboxen er sat op til at din pris er 0,- kr.
Nordvestjysk Golfklub: Lemvig , Struer og Sydthy medlemmer skriver sig i greenfeebogen.  – Husk at skrive beløb: 0,- kr. og under bemærkninger:  Golfring Vest
Sydthy Golfklub: Lemvig, Nordvestjysk og Struer medlemmer booker ind i Golfbox. Golfring Vest

Ofte stillede spørgsmål:
Hvem kan tilkøbe fritspils ordningen?
KUN fuldgyldige medlemmer af Lemvig, Nordvestjysk, Struer og Sydthy golfklubber kan tilkøbe fritspils ordningen.
Er du Distance- / langdistance- / flex- eller hverdagsmedlem i en af de 4 nævnte golfklubber, kan du IKKE benytte dig af tilbuddet.

Kan jeg betale reduceret pris, hvis jeg først tilkøber fritspils ordningen senere på året?
Uanset hvornår du tilmelder dig fritspils ordningen i 2018, er prisen 600 kr.

Hvis jeg skal på udflugt med en klub i klubben og spille en af banerne jeg har fritspil på, skal jeg så betale greenfee?
Du skal ikke betale greenfee til klubben, hvis du har betalt 600 kr. og har modtaget dit bagmærke. Husk ved tilmelding at gøre opmærksom på, at du har Golfring Vest.

Kan jeg ikke bare beholde mit Nabomedlemskab til kr. 1.200 som jeg plejer?
Nabomedlemskabet er nedlagt, da der ikke er fornuft i at betale det dobbelte for at spille frit på 1 bane som tidligere, hvor der i 2018 er mulighed for at spille 3 baner frit.