Golfring Vest

”Golfring Vest”

Struer – Nordvestjysk – Sydthy – Morsø – Skive – Lemvig

Bestyrelserne i de fem klubber har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle fire baner.
Ordningen fortsætter i 2020, hvor Skive er optaget som det femte medlem.
Vil du spille den 1. januar eller først i det nye år eller senere i det nye år, skal du indbetale kr. 600,- på konto 7730 1591952
Husk at skrive dit DGU-nummer – eks. 60-3789.  Når vi har modtaget betaling, skal vi registrere dig i Golfbox. Vær opmærksom på, at hvis der er ferie eller andet fravær på kontoret, kan der gå flere dage, før du kan spille på andre baner.

Formålet med samarbejdet er

• At tilbyde et medlemsgode, hvor golfspillere for et beskedent merkontingent kan forøge deres spilleret fra en til fire baner
  • At sikre, at de deltagende medlemmer, altid har nemt ved at finde en nærliggende bane uden merudgift, når hjemmebanen er optaget af matcher, turneringer eller andre aktiviteter
  • At fastholde medlemmer samt tiltrække ny medlemmer til klubberne

Ordningen gælder for alle medlemmer, der betaler senior kontingent. Man kan således ikke erhverve fritspilskort, hvis man er flexmedlem eller  langdistancemedlem.
For de medlemmer, der ikke ønsker at tilslutte sig fritspilsordningen, har alle tre golfklubber fortsat  green fee aftaler med hinanden.

Tilbuddet er et tilkøb til det årlige kontingent.

**********

I fritspils klubberne (ikke din hjemmeklub) kan du ikke:
– Benytte greenfee-samarbejdsaftalerne klubben har med andre klubber
– Invitere en gæst med på 18 huls banen til reduceret greenfee
– Deltage i klubmesterskaberne

Når du booker starttid på en af fritspils banerne skal du benytte dit DGU-medlemsnummer, helt på samme måde, som hvis du skal spille en bane, der ikke er med i fritspils ordningen.

Bekræftelse af starttid på en af fritspils banerne
Lemvig Golfklub
:    Alle bekræfter starttiden på Probox. – Proboxen er sat op til at din pris er 0 kr.
Struer Golfklub:     Alle bekræfter starttiden på Probox. – Proboxen er sat op til at din pris er 0 kr.
Nordvestjysk Golfklub: Alle bekræfter starttiden på Probox – Proboxen er sat op til, at din pris er 0 kr.
Sydthy Golfklub: Alle bekræfter i Golfbox.
Morsø Golfklub: Alle bekræfter i Golfbox.
Skive Golfklub:  Alle bekræfter i Golfbox

Ofte stillede spørgsmål:
Hvem kan tilkøbe fritspils ordningen?
KUN fuldgyldige medlemmer af Lemvig, Nordvestjysk, Struer, Sydthy, Morsø og Skive golfklubber kan tilkøbe fritspils ordningen.
Er du Distance- / langdistance- / flex- eller hverdagsmedlem i en af de 6 nævnte golfklubber, kan du IKKE benytte dig af tilbuddet.

Kan jeg betale reduceret pris, hvis jeg først tilkøber fritspils ordningen senere på året?
Uanset hvornår du tilmelder dig fritspils ordningen i 2020, er prisen 600 kr.

Hvis jeg skal på udflugt med en klub i klubben og spille en af banerne jeg har fritspil på, skal jeg så betale greenfee?
Du skal ikke betale greenfee til klubben, hvis du har betalt 600 kr. Husk ved tilmelding at gøre opmærksom på, at du har Golfring Vest.

Kan jeg ikke bare beholde mit Nabomedlemskab til kr. 1.200 som jeg plejer?
Nabomedlemskabet er nedlagt