Old Boys turneringskalender og specielle matcher

Turneringskalender 2022

Intern Old Boys turnering: Der spilles hver tirsdag formiddag undtagen helligdage ifm. jul og nytår.
Den første tirsdag i måneden i sommersæsonen spilles en speciel match. I år på følgende datoer:
3. maj, 7. juni, 2. august, 4. oktober og 1. november
Old Boys mesterskabet afvikles over 2 dage, den 6. og 13. september som slaggolf.
Old Boys mesterskabet for 80+ afvikles ligeledes som slaggolf den 6. og 13. september på 9 huller

Tilmelding i golfbox til interne tirsdagsmatcher senest 16:00 om mandagen.

Herunder følger planerne for vore forskellige turneringer:

Vestjysk Old Boys samarbejde: Holmsland, Herning, Dejbjerg og Lemvig.
Samarbejdsklubberne: Nordvestjysk, Struer, Sydthy og Lemvig.
Onsdagspigerne, klubbens årlige udflugt og specialmatcherne

Torsdag den 21. april kl. 8.00 – 14.00 Opstarts Match  med efterfølgende frokost for nye  og tidligere medlemmer af Old Boys Klubben

Spilledag                             Turnering                         Spillested.

Torsdag den 19. maj               Vestjysk Old Boys             Lemvig

Tirsdag den 31. maj              Samarbejdsklubberne       Struer

Torsdag den 16. juni             Vestjysk Old Boys              Herning

Tirsdag den 28. juni             Samarbejdsklubberne        Nordvestjysk

Tirsdag den 26. juli               Samarbejdsklubberne       Lemvig

Torsdag den 18. august        Vestjysk Old Boys              Dejbjerg

Tirsdag den 30. august         Samarbejdsklubberne       Sydthy

Torsdag den 15. september Vestjysk Old Boys              Holmsland

Tidsplan for interne matcher:

Tirsdag den 3. maj                 Mexican Scramble

Tirsdag den 7. juni                 Tee 61

Onsdag den 5. juli                  Match med Onsdagspigerne

Tirsdag den 12. juli                Sommerudflugt til Morsø Golfklub

Tirsdag den 3. august            Holdmatch

Tirsdag den 6. september     1. afdeling Old Boys mesterskabet (slaggolf (max 5 ekstra slag)

Tirsdag den 13. september   2. afdeling Old Boys mesterskabet (slaggolf max 5 ekstra slag)

Tirsdag den 4. oktober         Norsk Stableford

Tirsdag den 25. oktober       Generalforsamling

Tirsdag den 1. november      Tee 51

Tirsdag den 13. december    Julefrokost  ( der spilles 9 huller med 2 selvvalgte jern)

Deltagere i matcher tilmeldes via Golfbox. Vejledning findes på hjemmesiden under OB-nyt.
Indbetalinger fra medlemmer betales til OB klubbens bankkonto, Vestjysk Bank reg.nr. 7730 kt.nr.
0001117535 ( husk at oplyse navn og medlemsnummer) Det gælder:
• Kontingent 2022 er fastsat til 350 kr. – medlemskort udleves som kvittering af Arne Gottlieb
• Deltagerbetaling vedr. Matcher i turneringen Vestjysk Old Boys og Samarbejdsklubberne
• Udflugten den 12.7.22
Deltagere i tirsdagsmatcherne betaler selv for frokost.
Gæstespillere: 25 kr. pr gang (kun 3 gange pr år) betaler kontant ved tilmelding.

_________________________________________________________________________________________

Tilmelding online   via Golfbox:    **  VEJLEDNING  **

Gør følgende:

1. Gå ind på Golfbox      (med dit medlemsnummer  60-xxxx)
2. HELT nederst i venstre side  står der  Klubturnering  : __ TRYK
3. Scroll ned (kør ned) til den måned, hvor matchen spilles i
4. Her står : OB XXXmatch  2020___ TRYK
5. Øverste hjørne side (blå)  Tilmeld  her:  __  TRYK
6.    (Dit navn kommer nu frem)
7.   TRYK       FORTSÆT

8. __TRYK       LOG UD

7.  Log ud…..så har du tilmeldt dig en match:-)

8. Du kan nu se på din egen side på Golfbox, hvilke matcher, du har tilmeldt dig!!

9. Hvis du har fortrudt en tilmelding, kan du altid melde fra. Gør det samme en gang til :-) og frameld.

10. Husk sidste tilmeldingsfrist. Efter denne dato kl 12:00 , kan du IKKE tilmelde dig !!!!!

Specielle matcher 2022

Norsk Stableford: Der spilles efter normale stableford-regler, dog skal hver spiller kaste bolden én gang pr. hul. Kommer spilleren i hul uden at have brugt sit kast, tildeles vedkommende 2 straffeslag.

Holdmatch: Alle spiller sin egen bold. 3 bedste scores på hullet tæller til holdet.

Tee 51: Alle slår ud fra tee 51. Antal slag fremgår af scorekortet.

Tee 61: Alle slår ud fra tee 61. Antal slag fremgår af scorekortet.

Mexican Scramble:  På hvert hul driver alle, hvorefter man vælger det bedste drive. Herfra slår alle så deres andet slag, undtagen den spiller, hvis slag lige er blevet brugt. Af disse vælges igen den bedste, hvorfra alle slår deres tredje slag, undtagen den spiller, hvis slag lige er blevet brugt osv. Sådan fortsættes til bolden er i hul. Handicap: Turneringen spilles som slaggolf uden handicap. Der føres et scorekort. Bemærk: Minimum 4 drives per spiller skal anvendes.

————————————————————————————————————————————————–