Om Herreklubben

Lemvig Golfklubs Herreklub:
Blev stiftet den 24.april 2002 og er åben for alle golf spillende herrer på mindst 18 år og med et hcp på max 36,0

Nyheder om herreklubben kan læses under nyheder klik på link´en nedenunder og gå direkte til nyhederne

Hvornår:
Hver onsdag i sæsonen, mød i god tid ca kl. 15.30 – 15.45 (første bold trækkes kl 15.55 )

Sæsonstart:
Onsdag den 1. april 2020

Generalforsamling/orientering:
Onsdag den 6.maj 2020, lige efter vi har spillet de 18 huller

Medlem:
Man kan blive medlem hele året.
Mød blot op på de officielle spilledage, som er onsdage i den periode, hvor der spilles til sommergreens

Rækker:
Der spilles i to rækker. A-rækken: 0 -16,0 og B-rækken 16,1-36,0

Præmier:
Der spilles om vinpræmier hver gang til nr. 1, og efter nr.5, 10, 15 osv. i hver række. Præmierne bliver udleveret den 1. onsdag i måneden.
Der udbetales kun præmier til et betalt medlemskab.

Spilleform:
A-rækken spiller slagspil og B-rækken stableford (Der spilles med EGA – handicap regulering i alle turneringer)
Den 1. onsdag i hver måned spilles en anden spilleform, eller alle spiller stableford/slagspil fra 51/54/61 tee

Spilleorden:
Alle de spillere, som har en bold i boldrenden senest 15.55 , er med i den første trækkeomgang. Dvs. at alle bolde kommer i posen, hvorefter der trækkes 4-bolde, hvor de første, der trækkes, er første bold, de næste anden bold osv.
De spillere, der kommer  senere (efter kl. 16.00) lægger bold i boldrenden, går ud i rækkefølge i 4-bolde, evt. 3-bolde.

Den første onsdag i hver måned:
Der er  frivillig ” fællesspisning” efter matchen. Præmierne bliver uddelt før spisning, så de, der evt. skal hjem, kan få deres præmier. Kan du ikke møde op, afhentes præmierne hos en af bestyrelsesmedlemmerne på onsdage efter matcherne eller der aftales med et andet medlem, der tager præmien med hjem til dig.

Nærmest hullet / flaget.
Hver onsdag spilles der om en flaske vin ved at komme nærmest hullet / flaget på  følgende hul  6 og hul 8, 1. onsdag i mdr. hul 12  og hul 16  ( bolden skal være på green)

Kontingent:
Der betales et årligt kontingent 200 kr. for  2020, enten til formanden/kassereren, eller ved indsættelse i Vestjysk Bank reg.nr. 7730 konto 1657654 eller MobilePay box93022, husk at angive medlemsnummer og navn.

Opslagstavle:
Herreklubben har en opslagstavle i klublokalet med div. nyheder og scores fra sidste match

Afslutning lørdag den 3. oktober 2020
Se nærmer på opslagstavlen.

Herrerklubbens bestyrelse

Formand : Harry Lund-Hansen  tlf. 2124 2735