Om Herreklubben

Lemvig Golfklubs Herreklub:
Blev stiftet den 24.april 2002 og er åben for alle golf spillende herrer på mindst 18 år og med et hcp på max 36,0

Nyheder om herreklubben kan læses under nyheder klik på link´en nedenunder og gå direkte til nyhederne

Hvornår:
Hver onsdag mellem 16.00 -17.00 i sæsonen, mød i god tid (første bold trækkes kl 15.55 )

Sæsonstart:
Onsdag den 4. april 2018 kl. 16.00

Generalforsamling/orientering:
Onsdag den 2.maj 2018, lige efter de 18 huller

Medlem:
Man kan blive medlem hele året.
Mød blot op på de officielle spilledage, som er onsdage i den periode, hvor der spilles til sommergreens, fra kl. 16.00-17.00

Rækker:
Der spilles i to rækker. A-rækken: 0 -16,0 og B-rækken 16,1-36,0

Præmier:
Der spilles om vinpræmier hver gang til nr. 1, 5, 10, 15 osv. i hver række. Præmierne bliver udleveret den 1. onsdag i måneden.
Der udbetales kun præmier til et betalt medlemskab.

Spilleform:
A-rækken spiller slagspil og B-rækken stableford (Der spilles med “EGA – handicap regulering i alle turneringer)
Den 1. onsdag i hver måned spilles en anden spilleform, eller alle spiller stableford fra rød/hvid tee

Spilleorden:
Alle de spillere, som har en bold i boldrenden senest 15.55 , er med i den første trækkeomgang. Dvs. at alle bolde kommer i posen, hvorefter der trækkes 4-bolde, hvor de første, der trækkes, er første bold, de næste anden bold osv.
De spillere, der kommer  senere (efter kl. 16.00) lægger bold i boldrenden, går ud i rækkefølge i 4-bolde, evt. 3-bolde.

Den første onsdag i hver måned:
Der er  frivillig ” fællesspisning” efter matchen. Præmierne bliver uddelt før spisning, så de, der evt. skal hjem, kan få deres præmier. Kan du ikke møde op, afhentes præmierne hos en af bestyrelsesmedlemmerne på onsdage efter matcherne eller der aftales med et andet medlem, der tager præmien med hjem til dig.

Nærmest hullet / flaget.
Hver onsdag spilles der om en flaske vin ved at komme nærmest hullet / flaget på  følgende hul  6 og hul 8 , ( bolden skal være på green)

Kontingent:
Der betales et årligt kontingent 200 kr. for  2018, enten til formanden/kassereren, eller ved indsættelse i Nordea Lemvig på konto 9589 6276411703 eller MobilePay nr. 55146, husk at angive medlemsnummer og navn.

Opslagstavle:
Herreklubben har en opslagstavle i klublokalet med div. nyheder og scores fra sidste match

Udflugter og afslutning :
Udflugt, prøver igen med 2 udflugter i følgende måneder maj/juni og august/september
Afslutning lørdag den 29 september 2018
Se nærmer på opslagstavlen.

Herrerklubbens bestyrelse

Formand : Harry Lund-Hansen  tlf. 2124 2735