Old Boys nyheder

Lemvig Old Boys afdeling

Vi har besluttet at arrangere en 3 dages golftur i Danmark

Turen går til Pejsegården i Brædstrup i dagene mandag den 27. til onsdag den 29. maj – 2019 og koster,
kr. 1.980 i dobbeltværelse og 2.420 i enkeltværelse.

Hotel Pejsegården er beliggende i Brædstrup, mellem Horsens og Silkeborg. Om mandagen spiller vi Horsens GK, som kun ligger 15 km fra vores hotel. Om tirsdagen spiller vi Steenballegaard GK, der ligger 25 km. fra hotellet og endelig onsdag spiller vi Himmelbjerg GK på hjemturen

De lyse og rummelige værelser på Hotel Pejsegården er indrettet med komfortable senge, badeværelse, opholdsplads, tv og gratis WiFi.

Derudover har en stor del af værelserne en hyggelig lille terrasse, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

Hver morgen serverer Hotel Pejsegården en overdådig morgenbuffet med friskbagte
rundstykker, æg og bacon, lækkert pålæg samt meget mere.

Når vi drager ud til golfbanerne får vi 2 sandwich + en flaske vand med.

Om aftenen er der velkomstdrink inden vi får en 2 retters middag mandag og festmiddag med tre retter tirsdag.

På grund af den korte afstand har vi besluttet at vi kører i egne biler.

Alt er på plads og vi er nu 23 spillere der tager afsted, men der er stadig plads til nogle flere, så hvis I har lyst, så kontakt: Otto

JULEFROKOST DEN 18. DECEMBER, start kl. 08.45.
Der spilles til vintergreen, tilmelding med scorekort senest kl. 08.45 for 18 huller, og kl. 10.00 for 9 huller.

3. dages Golftur til Østjylland, der kommer opslag på golfbox, samt i klubhuset.

Kontingentbetaling
Kassereren vil gerne, om man ville betale via bank, da det letter arbejdet utroligt meget. Husk at skrive navn og medlemsnummer ved betalingen på 300 kr.
#####################   Vestjysk Bank   7730-000111 7535  ########  Husk navn og medlemsnummer Der kan dog stadig betales kontant til kassereren (Arne G.)
Man kan tilmelde sig i klubben hele året.
Gæstespillere: 25 pr gang   (kun 3 gange pr år)

Bestyrelsen 2017-18
 formand  Otto Schumann 40 76 18 99 otto.schumann@email.dk
 kasserer  Arne Gottlieb  97 89 14 07  gottlieb@mvbmail.dk