Old Boys resultater

Lemvig Old Boys afdeling.

Nyheder fra medio oktober 2019 til medio oktober 2020.
Primo 2020
Hej Old Boys – Et fantastisk flot lysshow af raketter, batterier og nødraketter ind over Lemvig by fortalte os, at et nyt år blev “skudt i gang”, og at  det forgangne års aktiviteter nu får plads i Old Boys hjemmeside” historie”.
Kigger vi indenfor i afsnittet “historie” kan vi f.eks. læse, at for 10 år siden blev John Byrdal  klubmester i 2010  Leif Kristensen året forinden og Ole Wagener året efter.
Desuden at bestyrelsen for Old Boys for 10 år siden bestod af, Otto Schumann, Arne Gottlieb,  Bent Sandgrav  og Kurt Laursen. De fire herrer har mange bestyrelses-år på bagen! Kurt Laursen arbejdede i bestyrelsen i 11 år og Bent Sandgrav i 10 år. Otto Schumann og Arne Gottlieb har begge i 2019 arbejdet i bestyrelsen i 16 år og er genvalgt for de 2 næste år. Vi kipper med flaget for en fornem indsats af de fire herrer, som for Otto og Arnes vedkommende ikke er slut. Også Bent Sandgrav er aktiv igen i bestyrelses arbejde, han er begyndt en ny epoke i afdelingen. Bent, som er kendt for at være “ordentlig”, har påtaget sig et job som “Historie Arkivar” med opgaven, at få orden på Old Boys klubbens “Historie afsnit”.

På opfordring har Bestyrelsen besluttet at arrangere en tredages golftur med bus til Tyskland i 2020.  Turen afvikles i dagene 24.- 26. maj.
Beslutningen sker dels på baggrund af flere medlemmers opfordring dels at arrangementet i Danmark i 2019 ikke blev den helt store succes! Vi håber, at vi har hørt rigtigt mht. medlemmernes ønske om at genoplive “de gode gamle dage” med en årlig tilbagevendende Tysklandstur.
Vi er pt. 27 tilmeldte, så går du med tanker om at deltage, kan du nå det endnu, da  der er enkelte pladser at få. så skynd jer at spidse blyanten  og blive tilmeldt, enten via Golfbox  eller direkte henvendelse til et bestyrelsesmedlem.
Otto Schumann har været på kontoret med sin lommeregner og regnet sig frem til en deltagerpris på 3.800 kr. for eneværelse og 3.500 kr. for et dobbelt værelse. Den lidt højere pris i forhold til 2018 skyldes alene, at vi havde opnået et meget favorabelt pris for bustransporten.
Deltager betalingen indbetales til Vestjysk Bank reg nr 7730 kt nr 3006454.

.

Her slutter nyhederne for medio 2019 til medio 2020.

Nyheder fra oktober 2019 og senere nedenfor?

Vi har besluttet at arrangere en 3 dages golftur i Danmark

Turen går til Pejsegården i Brædstrup i dagene mandag den 27. til onsdag den 29. maj – 2019 og koster,
kr. 1.980 i dobbeltværelse og 2.420 i enkeltværelse.

Hotel Pejsegården er beliggende i Brædstrup, mellem Horsens og Silkeborg. Om mandagen spiller vi Horsens GK, som kun ligger 15 km fra vores hotel. Om tirsdagen spiller vi Steenballegaard GK, der ligger 25 km. fra hotellet og endelig onsdag spiller vi Himmelbjerg GK på hjemturen

De lyse og rummelige værelser på Hotel Pejsegården er indrettet med komfortable senge, badeværelse, opholdsplads, tv og gratis WiFi.

Derudover har en stor del af værelserne en hyggelig lille terrasse, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

Hver morgen serverer Hotel Pejsegården en overdådig morgenbuffet med friskbagte
rundstykker, æg og bacon, lækkert pålæg samt meget mere.

Når vi drager ud til golfbanerne får vi 2 sandwich + en flaske vand med.

Om aftenen er der velkomstdrink inden vi får en 2 retters middag mandag og festmiddag med tre retter tirsdag.

På grund af den korte afstand har vi besluttet at vi kører i egne biler.

Alt er på plads og vi er nu 23 spillere der tager afsted, men der er stadig plads til nogle flere, så hvis I har lyst, så kontakt: Otto

JULEFROKOST DEN 18. DECEMBER, start kl. 08.45.
Der spilles til vintergreen, tilmelding med scorekort senest kl. 08.45 for 18 huller, og kl. 10.00 for 9 huller.

3. dages Golftur til Østjylland, der kommer opslag på golfbox, samt i klubhuset.

Kontingent uændret 300 kr i 2019-20
Hjælp kassereren når du indbetaler kontingent o.l. til Old Boys.
Indbetalinger til Old Boys betales via bankoverførsel til:
       “Reg nr 7730 konto nr 0001117535 Vestjysk Bank”
Husk at oplyse navn og DGU som ID til kassereren.
Er du i tvivl om betaling via bank, er du velkommen til at henvende dig til kasserer Arne Gottlieb
Man kan indmelde sig i klubben hele året.
Gæstespillere kan deltage op til 3 gange pr. år, mod betaling af 25 kr. pr gang.

Bestyrelsen 2019-20
formand   Otto Schumann         4076 1899  otto.schumann@email.dk
kasserer    Arne Gottlieb             2392 4107  gottlieb@mvbmail.dk
sekretær   Peter Hugo Hansen   2068 2283 peterhugo@hotmail.dk
Administrator Bent Nørgaard  2169 7127   bn@hygum-lemvig.dk
Suppleant Ivar Lorentzen

På generalforsamlingen oktober 2019 blev Otto Schumann og Arne Gottlieb genvalgt for 2 år samt som suppleant Ivar Lorentzen.

Bestyrelsen 2017-18
 formand  Otto Schumann