Old Boys nyheder

Lemvig Old Boys afdeling

Nyheder fra medio oktober 2019 til medio oktober 2020.

28.10.2019
På opfordring har Bestyrelsen besluttet at tilbyde en tredages golftur til Tyskland i bus i 2020.
Beslutningen sker dels på baggrund af flere medlemmers opfordring dels at arrangementet i Danmark i 2019 ikke blev den helt store succes! Vi håber, at vi har hørt rigtigt mht. medlemmernes ønske om at genoplive “de gode gamle dage” med en årlig tilbagevendende Tysklandstur.

Vi har pt. ikke fastlagt en dato for turen, men arbejder med at turen afvikles sidst i maj 2020.

Inden vi går i gang med at booke hotel, indhente tilbud på bus m.v. vil vi måle temperaturen! På jeres interesse for at deltage i turen???

Vi beder jer om, så hurtigt som muligt, at give os et vink om din interesse for at deltage i turen,  ved enten at skrive dig på vedhæftede tilmeldings blanket! Eller  det vi helst vil – gå ind i golfbox og tilmeld dig Tysklandsturen. NB: husk at søge i 2020?

Vi skal gerne op i nærheden af 35 deltagere for at udgiften til bustansport bliver så rentabel, at den samlede deltager betaling pr. plads bliver overkommelig.

Opfordring! Kom nu ud af sneglehuset – start computeren eller spids blyanten – og få jer så tilmeldt, så vi kan komme i gang med at indhente tilbud og regne på prisen, så I kan se om det er økonomisk overkommeligt at deltage.

Her slutter nyhederne for medio 2019 til medio 2020.

Nyheder fra oktober 2019 og senere nedenfor?

Vi har besluttet at arrangere en 3 dages golftur i Danmark

Turen går til Pejsegården i Brædstrup i dagene mandag den 27. til onsdag den 29. maj – 2019 og koster,
kr. 1.980 i dobbeltværelse og 2.420 i enkeltværelse.

Hotel Pejsegården er beliggende i Brædstrup, mellem Horsens og Silkeborg. Om mandagen spiller vi Horsens GK, som kun ligger 15 km fra vores hotel. Om tirsdagen spiller vi Steenballegaard GK, der ligger 25 km. fra hotellet og endelig onsdag spiller vi Himmelbjerg GK på hjemturen

De lyse og rummelige værelser på Hotel Pejsegården er indrettet med komfortable senge, badeværelse, opholdsplads, tv og gratis WiFi.

Derudover har en stor del af værelserne en hyggelig lille terrasse, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

Hver morgen serverer Hotel Pejsegården en overdådig morgenbuffet med friskbagte
rundstykker, æg og bacon, lækkert pålæg samt meget mere.

Når vi drager ud til golfbanerne får vi 2 sandwich + en flaske vand med.

Om aftenen er der velkomstdrink inden vi får en 2 retters middag mandag og festmiddag med tre retter tirsdag.

På grund af den korte afstand har vi besluttet at vi kører i egne biler.

Alt er på plads og vi er nu 23 spillere der tager afsted, men der er stadig plads til nogle flere, så hvis I har lyst, så kontakt: Otto

JULEFROKOST DEN 18. DECEMBER, start kl. 08.45.
Der spilles til vintergreen, tilmelding med scorekort senest kl. 08.45 for 18 huller, og kl. 10.00 for 9 huller.

3. dages Golftur til Østjylland, der kommer opslag på golfbox, samt i klubhuset.

Kontingent uændret 300 kr i 2019-20
Hjælp kassereren når du indbetaler kontingent o.l. til Old Boys.
Indbetalinger til Old Boys betales via bankoverførsel til:
       “Reg nr 7730 konto nr 0001117535 Vestjysk Bank”
Husk at oplyse navn og DGU som ID til kassereren.
Er du i tvivl om betaling via bank, er du velkommen til at henvende dig til kasserer Arne Gottlieb
Man kan indmelde sig i klubben hele året.
Gæstespillere kan deltage op til 3 gange pr. år, mod betaling af 25 kr. pr gang.

Bestyrelsen 2019-20
formand   Otto Schumann         4076 1899  otto.schumann@email.dk
kasserer    Arne Gottlieb             2392 4107  gottlieb@mvbmail.dk
sekretær   Peter Hugo Hansen   2068 2283 peterhugo@hotmail.dk
It, scorekort m.m.
Bent Nørgaard           2169 7127   bn@hygum-lemvig.dk
Suppleant Ivar Lorentzen

Otto Schumann og Arne Gottlieb genvalgt for 2 år samt suppleant Ivar Lorentzen, alle valgt for 2 år  på generalforsamling okt. 2019 .

Bestyrelsen 2017-18
 formand  Otto Schumann