Specielle matcher

⛳  opdateret 06.02.2018 af OW

Specielle matcher, sommer 2018

Den 1. Maj  HVID tee:

Der spilles stableford fra hvide tee-steder (Hvide markeringer,). Tildeling af slag aflæses på konverteringstabel for ”Hvid, herrer”. Præmier som normalt

Tirsdag den 5. Juni spilles der Mexican Scramble:   (holdspil)

Holdspil med 4 spillere på hvert hold, hvor hvert hold spiller slagspil sammen om en fælles score.
Alle driver ud. Holdet vælger den bold de vil spille videre med – markerer stedet med en tee – og de 3 andre spillere flytter deres bolde dertil og slår 2. slag. Den hvis bold er valgt må ikke spille næste slag, dvs. der er kun 3 bolde i spil efter drivet. Holdet vælger igen den bedste bold (af de 3 bolde, der er spillet), markerer stedet med en tee, og de 3 andre flytter deres bolde dertil og slår 3. slag. Den hvis bold er valgt må ikke spille næste slag.
Hvis der er hold med kun 3 spillere, spiller alle 3 spillere videre i hvert slag.
Der fortsættes således indtil bolden er i hul.
Der skal bruges minimum 4 drives af hver spiller. Noter på scorekortet hvis drive der er anvendt på hvert hul. Hvis der kun er 3 spillere på holdet, skal der som minimum bruges 5 drives af hver spiller.
Handicap, der er gennemsnittet af spillernes samlede tildelte slag, trækkes fra bruttoscoren. Holdet med bedste score vinder.
Der spilles kun i én række. Holdene sammensættes tilfældigt.
Vedr 3 bolde: Holdet spiller med Pedro ( usynlig spiller):
Pedro tildeles : points på par 3 hullerne: 4 slag,  par 4 hullerne : 6 slag og på par 5 hullerne: 7 slag.
Man kan bruge Pedro, hvis man er i nød  :-)
Der uddeles præmier til hele holdet efter vore almindelige regler, dvs. 5-7 hold = 1 præmie, 8-12 hold = 2 præmier.

Den 3. juli spilles der HOLD Match:    (holdspil)

Der er 4 spillere på hvert hold. Alle deltagere spiller Stableford. De 3 bedste point på hvert hul udgør holdets score. De 18 huller tælles sammen til sidst.
Eksempel:    Point på hul 1 bliver: 3, 2, 2, 1. Holdets score på hul 1 bliver 7.
Point på hul 2 bliver: 2, 1, 0, 0. Holdets score på hul 2 bliver 3 osv.
Der spilles kun i én række.
Holdene sammensættes tilfældigt.

Vedr 3 bolde: Holdet spiller med Pedro ( usynlig spiller):
Pedro tildeles   2 points på par 3 og par 4  hullerne og 1 points på par 5 hullerne. (max 31 points)
Man kan bruge Pedro, hvis man er i nød for points :-)

Den 14. august spilles der fra RØD tee:
Der spilles stableford fra røde tee-steder (Røde markeringer,). Tildeling af slag aflæses på konverteringstabel for ”Rød, herrer”.
Der er 1 flaske vin i præmie for nærmest flaget på hul 8, bolden skal ligge på green.
Præmier som normalt.

Den 4. september spilles der 1. afdeling af klubturneringen.  Slaggolf
(tirsdag den 11.september 2. afdeling)

Der spilles om OB klubmesterskabet over to tirsdage. Der spilles slaggolf, hvilket vil sige, at man højest kan få +5 slag over hullets par, dvs par 3 hul max 8 slag, par 4 huL max 9 slag og par 5 hul max 10 slag.

“Andendagen” ( tirs 12/9) er det frivilligt, om man vil spille slaggolf og dermed deltage i OBs klubmesterskab. Ønsker man ikke at deltage, spilles der stableford som normalt.

Klubmesteren er den spiller, der har deltaget på begge tirsdage i slaggolf, og som har lavest antal slag i alt  over de to tirsdage.

Ved præmieoverrækkelserne på begge tirsdage deltager alle, idet slagspillerne omregner deres slag til stableford.
Præmier som normalt.

Den 2. oktober spilles der fra forskellige teesteder
Der spilles Stableford med normal antal slag som fra gul teesteder. Dvs samme antal slag som du plejer
Hul 1-3 : Hvid   Hul 4-6: gul      Hul 7-9: rød