Nyheder Onsdagspigerne

Onsdag, den 14. juni

Frisk vind til kuling = Scorekort i søen på hul 8 = løsning = fiskestang (foto Elise Hansen)

Må man bade i søen på hul 8?
Vores friske onsdagspiger spiller golf i dag. Men man skal tænke sig godt om, da det mildt sagt blæser rigtig meget i dag.
På hul 8 spiller en af vores damer safe rundt om søen. Og idet hun skal spille ind, tager vinden hendes bag, som ender i søen.

Hvad gør man så?
Ja, man smider da tøjet og går ud i søen, hvor vandet når hende til livet. Med en kølle kan hun lige få fat i vognen, men den er jo tung og fyldt med vand. Heldigvis kommer en af vores frivillige forbi i en bil og hjælper med at få bjerget bag og vogn. Batteriet ligger stadig i søen………

Respekt for en snarrådig og frisk dame i sin bedste alder (75 år)

Smykketurnering, onsdag, den 23. maj 2018

Smykkematch i Lemvig Golfklub.

Foråret har indtil nu vist sig fra den smukkeste side, solskin fra morgenstunden af, det var det også denne onsdag, hvor Onsdagspigerne afviklede deres årlige smykkematch. Dette er blevet en fast tradition i maj måned, hvor Engens Ure –  Guld – Sølv ved Alexander Ørum er den glade sponsor for Onsdagspigerne.

I alt 40 piger spillede på denne smukke dag, der var rigtig mange flotte score denne dag, 3 fik birdie, som udløste en af de smukke glas ” BIRDIE” til de heldige vindere. Hos 9 hullers pigerne blev den glade vinder Anne Bugge af et sæt smykker med armbånd og et armbåndsur, desuden vandt Anne også en ” Birdie” samt rødvin.

Hos 18 hullers pigerne blev vinder Inger Pedersen, som er en habil spiller med flere præmier på scoringslisten. Inger fik også et sæt smykker og rødvin. Smykkerne blev overrakt af en glad sponsor Alexander Ørum. En stor tak til Engens Ure – Guld – Sølv, der var klapsalve til Alexander og de glade vindere i årets smykkematch.

Dagen sluttede med præmie overrækkelse til de øvrige vindere på denne smukke sommerdag, således sluttede Onsdagspigernes smykkematch.
Indsendt af Elise Hansen.

Sæsonstart 2018.

1000 tak for jeres fantastiske opbakning til sæsonstart d. 4. april 2018.
Fra bestyrelsens side er vi helt overvældet over det store fremmøde, vi håber det må blive en fantastisk sommer.

27 piger valgte at spille på denne skønne forårsdag, senere kom der yderligt 20 til information og hyggelig samvær. Fra bestyrelsens side vil vi bestræbe på at I få mange gode og hyggelige timer sammen. Her gælder “ Gåsens visdom”. Derfor I som ikke var denne dag, er rigtig hjertelig velkommen på et senere tidspunkt.

Onsdag d. 11. april spiller vi efter Kalenderen 2018 med mødetider m.m.
Har I tvivlsspørgsmål kontakt venligst bestyrelsen, vi vil hjælpe jer på bedste vis.

Mange golfhilsener fra Onsdagspigernes bestyrelse, selvom vi har fået navneforandring i “ Vestenvinden”!

Kontingent: 250.00 kr. Vestjysk Bank konto nr. 7730 – 1499016.  Husk navn.

Alle er rigtig hjertelig velkommen til en festlig, fornøjelig og forhåbentlig solrig sommer 2018.

Mange forårshilsener fra bestyrelsen.
På glædeligt gensyn

_______________________________________