Medlemsfordele

Når du har betalt dit kontingent i Lemvig Golfklub (2022 koster kr. 4.600,-) er der mange fordele i dit medlemskab:

Træningsanlæg
Alle medlemmer har gratis træningsbolde. Dog skal du bruge egne bolde på indspilsgreen og puttegreen.

Gratis træning til alle
Alle medlemmer inviteres til gratis træning 10 lørdage i foråret. Undervisningen foregår kl. 10 – 12. Man tilmelder sig efter “først til mølle” under kurser i proplanner i Golfbox.

Køb af green fee billetter
Alle fuldtbetalende medlemmer kan købe 10 green fee billetter til i alt kr. 1.750,-
Green fee billetter er gyldige maximum 2 år.

Golfring Vest
Struer – Nordvestjysk – Sydthy – Morsø – Skive – Lemvig
For kun kr. 600,- kan du spille alle baner i 2022. Dette gælder også klubber i klubben. Og selvfølgelig hvis du betaler fuldt kontingent.

Green fee aftaler:
50% rabat på følgende baner:
Hals – Himmelbjerg – Hvalpsund – Ikast/Tullamore – Nordvestjysk –  Sebber Kloster – Skive – Struer –  Tange Sø – Trehøje  – Viborg – Øland –  Aars

Kr. 100,- rabat på følgende baner:
Holstebro – Holmsland – Morsø

Kr. 50,- rabat på følgende baner:
Blåvandshuk –  Give – Markusminde – Aaskov

Fast lavere pris på følgende baner:
Kr. 200,- Herning – Randers Fjord -Grenå – Hammel – Sydthy – Dejbjerg
Kr. 200,-/Kr. 250,- Ebeltoft
Kr. 225,-  Løgstør
kr. 250,- Norddjurs – Randers Golfklub
Kr. 250,- /Kr. 300,- Odense Golfklub

Green fee rabat 100,- kr. for gæstespillere, der går i samme bold med et medlem af Lemvig Golfklub. Gælder kun ved tid bestilt sammen i Golfbox.
Gælder ikke flex-medlemmer.

Hvis du har “kom i gang” kontingent, gælder ovenstående rabatter ikke