Medlemsfordele

Når du har betalt dit kontingent i Lemvig Golfklub (2018 koster kr. 4.475,-) er der mange fordele i dit medlemskab:

Træningsanlæg
Alle medlemmer har gratis træningsbolde. Dog skal du bruge egne bolde på indspilsgreen og puttegreen.

Gratis træning til alle
Alle medlemmer inviteres til gratis træning 10 lørdage i foråret. Undervisningen foregår kl. 10 – 12. Man tilmelder sig efter “først til mølle” princippet på lister i klubhuset.

Køb af green fee billetter
Alle fuldtbetalende medlemmer kan købe 10 green fee billetter til i alt kr. 1.750,-
Green fee billetter er gyldige maximum 3 år.

Golfring Vest
Struer – Nordvestjysk – Sydthy – Lemvig
For kun kr. 600,- kan du spille alle baner i 2018. Dette gælder også klubber i klubben.

Green fee aftaler:
50% rabat på følgende baner:
Dejbjerg – Hals – Hvalpsund – Løgstør – Nordvestjysk – Odense – Randers GK – Rold Skov – Sebber Kloster – Skive – Struer – Sydthy – Tange Sø – Trehøje – Tullamore – Viborg – Øland – Aalborg – Aars

Kr. 100,- rabat på følgende baner:
Holstebro – Holmsland – Storådalen

Kr. 50,- rabat på følgende baner:
Blåvandshuk – Ebeltoft – Give – Markusminde – Aaskov

Fast lavere pris på følgende baner:
Kr. 250,- Harre Vig
Kr. 200,- Herning – Randers Fjord -Grenå – Hammel