Kontoret

Kontoret er åbent således i perioden november – marts:

Mandag Lukket
Tirsdag 8 – 12
Onsdag 8 – 12
Torsdag 8 – 12
Fredag 8 – 12
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Send en mail eller ring og læg en besked – og jeg vil forsøge at svare dig hurtigst muligt.

Telefonnummer :
Mailadresse:  info@lemviggolfklub.dk

Tilmeld din kontingentbetaling via PBS/Nets:
Det er let for dig at  tilmelde dig PBS her:
Tilmeld dig automatisk via dette link: Betalingsservice online tilmelding
Kundenummer = medlemsnummer  (eks. 1924 og ikke 60-1924)

……… hvis alle medlemmer tilmelder sig, sparer klubben en del penge. De penge kan vi sagtens bruge på noget andet.
Du er velkommen på kontoret, så vil jeg gerne hjælpe med tilmeldingen.

Udmeldelse / Passivt medlemskab i 2018
Ifølge klubbens vedtægter skal udmeldelse eller overgang til passivt medlemskab ske skriftligt til kontoret inden 1. december for ændring af medlemsstatus det efterfølgende år.

Ønsker man at være udmeldt eller passiv fra 1.1.2019, skal kontoret have besked inden udgangen af november måned 2018
Ved henvendelse d. 1. december 2018 og derefter, kan udmeldelse eller passivt medlemskab først ske pr. 1. januar 2020.

Returnering af DGU kort ved udmeldelse eller passivt medlemskab.
Er du pr. 1. januar 2018 udmeldt af klubben, eller overgår du pr. denne dato til passiv medlem, skal du huske at fremsende dit DGU-medlemskort til kontoret.
Kortet ligger herefter til opbevaring i klubben og udleveres igen ved eventuel senere indmeldelse som aktiv. Kortet skal fremsendes til klubben umiddelbart efter 1. januar 2018

Modtager kontoret ikke DGU-medlemskort fra et medlem som ønsker udmeldelse eller passivt medlemskab pr. 1. januar 2018, er dette, ifølge Dansk Golf Union, udtryk for, at medlemmet ønsker at bibeholde sit aktive medlemskab i klubben. Medlemmet vil efterfølgende modtage faktura på aktivt medlemskab for år 2018.

I presserende tilfælde kan I kontakte os på følgende telefonumre:
Forretningsfører Bente Knudsen 20 30 04 42
Formand Flemming Nielsen 21 63 82 89