Mix-foursome turnering

Mix-foursome
Turneringen er åben for alle interesserede.
Spilformen foursome er både sjov og samtidig en god afveksling fra det traditionelle individuelle stableford-spil, som vi som almindelige klubgolfere oftest spiller.
Foursome-spillet går jo ud på, at de to spillere på holdet skiftevis slår til bolden fra teestedet, indtil den er i hul.
Mix-foursome-turneringen har eksisteret i efterhånden mange år i Lemvig Golfklub, og sidste år deltog omkring 20 hold i turneringen, men der er plads til flere hold, og alle interesserede kan være med.
Som navnet indikerer, består et hold af to spillere – et fra hvert køn. Der spilles forskellige varianter af foursome-spillet i løbet af sæsonen.
Mix-foursome-turneringen 2024 afvikles over otte runder – fire før sommerferien og fire efter sommerferien. Holdene kan deltage i det antal runder, som holdet har mulighed for.
Der spilles 4 runder søndage kl. 8.30 og 4 runder fredage kl. 16.00, og tilmelding sker via Golfbox senest to dage før.
Der er vinpræmier til de bedste hold i hver runde, og der er også en gennemgående turnering, hvor de seks bedste runder er tællende. Så man behøver altså ikke være med hver gang.
Det koster 200 kr. pr. hold at deltage i hele turneringen. Beløbet skal være indbetalt inden man kan deltage i turneringen til Jørgen Schlie 61282634 eller Lotte Nasser 61705536.
Mix-foursome-turneringen har egen gruppe på facebook, hvor spilledagene og info om den enkelte rundes spilform lægges op.
Vel mødt Lotte Nasser og Jørgen Schlie.