Turneringsbestemmelser

Klubmesterskaber 2019
Klubmesterskaberne foregår over 2 weekender:

24. – 25. august
31. august – 1. september

Ønske om starttider til Klubmesterskaber afgøres af turneringslederen. Hvis specielle forhold gør sig gældende, kan ønske om tidlig/sen start i gen gruppe forekomme. Det betyder, at eksempelvis i seniorgruppen/herre vil der være starttider i en periode på ca. en time. Her kan så få tidlig/sen start i det tidsrum. Men kan kan ikke ønske start kl. 08, hvis ens gruppe eksempelvis starter kl. 10.30.

KLUBMESTERSKABER 2019

Turneringsbestemmelser

1. Turneringsformen er 36 huller slagspil uden handicap (scratch).
    Turneringen afvikles med 18 huller lørdag den 24. august og 18 huller søndag den 25. august. Før anden runde foretages cut således:

a)     Spillere med de 40 bedste scores fra første runde går videre.
b)     Den bedste halvdel af spillerne i hver række går videre.

De bedste 16 spillere efter 2. runde uanset række kan derefter deltage i kampen om titlen som KLUBMESTER I HULSPIL,
hvor der lørdag den 31. august spilles ottendedelsfinaler og kvartfinaler og søndag den 1. september spilles semifinaler og finale.

“ÅRETS PUTTER” findes på grundlag af 1. rundes resultat lørdag.

2)   Damer spiller fra tee 51 og herrer fra tee 59

3)   Kun fuldtbetalende spillere med Lemvig Golfklub som hjemklub kan deltage.

4)   Der spilles i 9 rækker:

1. A)   Piger junior – Max. 18 i år
  2. B) Drenge, junior – Max. 18 i år
  3. C) Damer, veteran – Mindst 70 i år
  4. D) Damer, senior – Mindst 50 og højst 69 i år
  5. E) Herrer, veteran – Mindst 70 i år
  6. F) Herrer, senior – Mindst 50 og højst 69 i år
  7. G) Herrer, mid-age – Mindst 30 og højst 49 i år
  8. H) Damer – åben række
  9. I) Herrer – åben række

5)    Handicapgrænser:

Piger/damer (rækkerne A, C, D, H) til og med handicap 36,0.
Drenge/herrer (rækkerne B, E, F, G, I) til og med handicap 30,0.

6)    Er der ikke tilmeldt 3 spillere i en række, udgår rækken og de tilmeldte overføres til den åbne række.
Alle spillere kan tilmelde sig enten sin alders række eller den åbne række.

7)    I tilfælde af lige scores, findes rækkevinderne ved omspil over 3 huller (15.-17.-18. hul). Er der stadig lige scores findes vinderen ved sudden death play off på 18. hul (slagspilsregler).
I hulspillet den 31. august – 1. september findes vinderen i hver match ved sudden death play off startende på 1. tee.

8)    Turneringen afvikles efter R&A Rules Limited´s regler offentliggjort 1. januar 2019, klubbens lokale regler samt midlertidige lokale regler.
Brug af golfcart er ikke tilladt og vil medføre diskvalifikation. Dispensation af helbredsmæs­sige grunde kan dog gives af turneringsledelsen.
Dommer i turneringen i henhold til regel 34-2 er Kaj Svenningsen.

9)   Et hold skal holde sin position i forhold til det foran spillende hold, således at startintervallet ikke ændres væsentligt.  Ved første væsentlige afvigelse kan der gives advarsel til holdet og systematisk tidtagning kan iværksættes. En spiller må efter en givet advarsel maksimalt anvende 45 sekunder til eet slag – udregnet fra det tidspunkt, hvor spilleren har mulighed for at slå.
1. gang: eet straffeslag
2. gang:  to straffeslag
3. gang: diskvalifikation

10)     Tilmelding skal ske senest onsdag den 14. august kl. 18.00 online i Golfbox. Eftertilmeldelser accepteres ikke.

11)       Startliste ophænges senest fredag den 23. august kl. 12.00.

12)      Præmieoverrækkelse sker umiddelbart efter finalerundens afslutning den 25. august for slagspilsmesterskaberne. Der er præmier til rækkevinderne samt til runner up.