Golfring Vest – søndag, den 4. juli

Alle medlemmer af Golfring Vest inviteres til en turnering i Lemvig Golfklub

Golfring Vest:   match fee er kr. 150,-  inkl. frokost
Medlemmer i en af de fem klubber:  Match fee kr. 250,- inkl. frokost

Lemvig Golfklub havde inviteret til sommerturnering. Og det vil sige, at medlemmer fra samarbejdsklubberne Struer – Nordvestjysk – Sydthy – Morsø og Lemvig kunne deltage til en speciel pris.
Men nogen af alle disse medlemmer må have kunnet se ind i krystalkuglen og fundet ud af, at sommervejr torsdag betød kuling og regnbyger.

Alligevel troppede 40 frisker golfspillere op til en turnering med store og flotte præmier. Flybilletter til Aberdeen med DAT fra Esbjerg, lån af biler fra Ford og Opel i en weekend, lokal øl fra Nr. Nissum Håndbryg og Mr. Thyborøn samt vin og bolde. Så de friske og modige blev belønnet med meget flotte præmier:

Flybilletterne blev vundet af ”Team Søllesving” (Ryan Kirk og Thomas Østergaard) med 33 point. Tre hold kom ind med 31 point, men lavest handicap vinder foran højere handicap:

Nr. 2 blev Peter Ekmann og Bente Knudsen, nr. 3 Henning Lilleøre og Ole Vang, nr. 4 Henrik Nygaard og Ib Hørup. 5. pladsen med 30 point gik til Jørgen Holk og Jens Chr. Jensen, mens 6. pladsen gik til Inger og Flemming Nielsen.

Nærmest hullet blev vunder at Ole Vang, Karsten Dam og Henning Lilleøre.

En stor tak til vores lokale sponsorer, der gjorde denne nye type sommerturnering mulig. Det skulle gerne blive en tradition, men vi vil forsøge at få booket lidt bedre vejr i 2020.