Pay and play

I Lemvig Golfklub har du muligheden for at spille golf uden i forvejen at have medlemskab af en golfklub og uden at have eget golfudstyr.

Lemvig Golfklub har en fantastisk flot og meget velplejet 6 hullers Pay and Play bane, som med sine mange sandbunkers, søer og vandløb giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer.Du er meget velkommen til at leje golfkøller, bag og vogn i klubhuset, men eget udstyr må selvfølgelig også anvendes.

Greenfee betales i klubhuset. Klubhuset er åbent fra kl. 0700 – 2000 i sommerhalvåret.
Bemærk at banen kan være lukket tirsdage mellem 16.00 og 18.00 på grund af juniortræning. Ved større arrangementer kan der ved henvendelse til klubbens sekretariat opnås rabat på greenfee.

Priser for 2018:

• Greenfee pay and play, 5 timer, senior (fra 18 år) – Kr. 100,- pr. person