KLUB FORE for nye medlemmer

KLUB FORE

– er en del af den træningen der skal til, for at du kan blive spillet fri til den store 18 hullers bane.

Formålet er at du får en god overgang fra de forholdsvis korte huller på par-3 banen, til de noget længere huller på klubbens 18 hullers bane.

Du starter med at få et ”BOOGIE” bagmærke, som du har indtil du aflevere et scorekort fra par-3 banen med 49 slag eller mindre. Når du har afleveret et godkendt scorekort til en af juniorlederne får du et nyt ”PAR” bagmærke. Sådan fortsætter det indtil du 2 gange har været par-3 banen rundt i 34 slag eller bedre.

Du må meget gerne gå på par-3 banen uden for træningsdagene, sammen med en anden golfven, eller en voksen, som kan underskrive scorekortet, så du kan vise at du har klaret dig flot igennem banen. De gange vi går par-3 banen på træningsdag gælder naturligvis også, hvis vi da ikke spiller en matchform som lemper forholdene. Det kunne f.eks. være Norsk stabelford, Texas scramble eller Foursome.

Man kan kun rykke én række op ad gangen.

De 2 bedste rækker: ALBATROS og FORE skal gennemføres 2 gange for at komme videre.

For at få endelig banetilladelse skal have gennemført KLUB FORE, og gennem yderlig ekstra træning bestående af lektioner i færdigheder af Peder PRO, samt teoriundervisning af Juniorlederne.

– og så er du klar til prøve kræfter med den store bane, efter at du har gået kanin match, og her fået dit rigtige golfhandicap.