Opdatering på Corona i Lemvig Golfklub

Bestyrelsen følger situationen og anbefalinger fra DGU vedrørende corona

Hovedlinjerne i aftalen, som har betydning for driften af golfklubberne er følgende:

  • Åbningstider for restaurant og café: Fra fredag den 11. juni kan golfklubbens restaurant/café holde åbent og udskænke alkohol frem til midnat. Fra 15. juli udvides muligheden for at holde åbent og servere alkohol til klokken 02. Fra den 1. september 2021 ophæves alle restriktionerne omkring åbningstider for restauranter og caféer mv.
  • Fra på mandag den 14. juni fjernes kravet om brug af mundbind i restauranten og alle øvrige steder i golfklubben.
  • For serveringssteder, hvor gæster i det væsentlige sidder ned, ophæves arealkrav og afstandsanbefalinger den 1. juli.
  • Frem til den 1. august 2021 vil der fortsat være krav om coronapas i lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter. Frem til denne dato skal kontrollen af coronapas fortsat ske via stikprøvekontrol.
  • Fra den 1. september 2021 vil der ikke længere gælde krav om coronapas for indendørsservering på restauranter og cafeer mv.
  • Forsamlingsloftet hæves til 100 personer indendørs fra 11. juni og hæves yderligere til 250 personer indendørs fra 1. juli.
  • Forsamlingsloftet udendørs afskaffes helt fra den 11. juni.

For golfsporten er det særligt åbningstider for restaurant, fjernelse af mundbind og udfasning af forsamlingsloft og coronapas som får betydning for dagligdagen i golfklubben. Restaurant/café og klublokaler kan fra på fredag benyttes af selskaber op til 100 personer, dog med hensyntagen til afstandskrav (max 1 person pr. 2 m2 siddende og pr. 4 m2 stående), retningslinjerne for coronapas og mundbind.

 

I kan læse Justitsministeriets pressemeddelelse her.

Og selve aftaleteksten finder I her.

Ovenstående var de vigtigste ændringer gældende fra i morgen, fredag den 11. juni 2021. Vi kommer naturligvis til at opdatere og udsende DGU’s generelle anbefalinger så snart de endelige retningslinjer ligger klar.