Green2Green – søndag, den 2. juni

Søndag, den 2. juni 2019 kl. 09.00

Sponsor:   Green2Green
Gunstart kl. 09.00
Match fee kr. 90,- inkl. morgenmad.

Søndag havde den ”gamle” lemviger Ole Grauting, der er medejer af Danmarks største golfrejsebureau, inviteret til golfturnering på Lemvigs flotte golfbane. Første sommerdag i næsten mere end måned var fint planlagt fra Oles side.
Pludselig skulle de mange deltagere spille i sommertøj, ingen stærk vind og varmegrader over 20. Det gav følgende resultater:

A-rækken blev vundet af Flemming Gjerulff i 70 netto med Bente Knudsen på en anden plads med samme resultat – god med højere hcp.

B-rækken blev vundet af Chr. Kaalund med 37 point, efterfulgt af Ivar Lorentsen med 33 point og Claus Damgaard med 31 point.

C-rækken blev vundet af Conni Olesen med 41 point og med Lars Jakobsgaard på en andenplads med 37 point.

D-rækken havde Randi Bech-Jensen på en førsteplads med 37 point, Jens Chr. Jensen fulgte efter med 34 point, Jørgen Holk 32 point og Anita Damgaard på fjerdepladsen med 30 point.

Nærmest hullet på de fire Par3 huller blev Ole Kallesøe på hul 6, AP Christensen på hul 8, Ivar Lorentsen på hul 12 og Harry Lund-Hansen på hul 16.

Green2Green havde udloddet meget flotte præmier (golf bags, rejsecover, bolde, vin), så der var glade vindere i de forskellige rækker. Tusind tak til Ole Grauting for støtten til Lemvig Golfklub